Kerstdiner 2023

Het kerstdiner 2023 staat alweer bijna voor de deur. Elk jaar is het weer de vraag wat eten we met kerst? Misschien dat je voor het hoofdgerecht wel even de tijd wilt nemen, maar ik ben zelf ook altijd op zoek naar makkelijke kerstrecepten. Ik geef je met deze pagina inspiratie voor kerst en heb alvast de kerstrecepten in gedeeld per gang, zodat je nu alvast op je gemak gang voor gang je kerstdiner kunt samenstellen. En je kunt nu ook al jouw favoriete kerstrecepten opslaan in jouw eigen account. Met deze 5 tips wordt het ook nog een stressvrije kerst. Alvast veel voorpret gewenst.

Liefs Linda

Kersttoppers voor jouw kerstdiner 2023


Kerst amuses

Bijna al mijn kerst amuses bestaan uit makkelijke recepten. Het enige wat moeilijk is, is welke je kiest voor jouw kerstdiner. Hieronder staan de kerst amuses die jullie het meest hebben bekeken. Maar achter de knop alle kerst amuses staan er nog veel meer om jouw kerstdiner compleet te maken.


Kerst voorgerechten

Je zou ons gezin niet straffen met een kerstdiner dat enkel bestaat uit kerst voorgerechten. Dat doen we niet, want er is nog zoveel meer, maar het idee lijkt mij wel wat. Je kunt dan ook meer gerechten proeven. De handige thuiskok kiest een kerst voorgerecht wat je al een dag van te voren kunt maken. Dat scheelt tijd en kunt je meer aandacht geven aan je kerst hoofdgerecht.


Kerst hoofdgerechten


Kerst bijgerechten


Kerst desserts


Hoe zorg je voor een stressvrije kerst

Het is zo jammer dat in de aanloop naar de kerst je vol spanning zit en het helemaal niet leuk is om het kerstdiner samen te stellen. En dat is echt jammer, want je kunt er zoveel voorpret mee hebben. Ik heb een aantal tips voor je verzameld voor een stressvrije kerst. Maar weet je wat nu met de nieuwe website mogelijk is geworden. Je kunt je kerstrecepten opslaan in je eigen account. Op die manier verzamel gewoon een maand lang de lekkerste kerstrecepten.


Veelgestelde vragen over kerstdiner