Lunch

De mogelijkheden voor een lekkere en makkelijke lunch zijn eindeloos. Van koude lunchrecepten met een goed belegde boterham (met zelfgemaakt broodbeleg) tot een gezonde lunchsalade. De warme lunch recepten met soep, ei of tosti’s vind je hier ook.

De recepten voor het middageten zijn eenvoudig. De lunches kun je meenemen naar werk of klaarmaken voor je thuis werkdag. Een tip: maak een lunchsalade voor 2 dagen. Zo heb je vaak in 10 minuten voor 2 dagen gezond middageten gemaakt boordevol groente. Voor bij de salade maak je de dressing uiteraard ook zelf.

Zoeken in lunchrecepten
Op deze pagina kun je zoeken binnen de lunchrecepten. Binnen de zoekresultaten kun je nog verder filteren op de groepen. Met Wis alles, worden de filters binnen lunchrecepten weer verwijderd. Heb je niet gevonden wat je zocht, kijk dan bij alle recepten.

Filter resultaten

Lunchen zonder brood, doe ik graag. Naast de vele salades zijn er zoveel alternatieven voor brood voor tussen de middag. Maak eens havermoutbroodjes met in de basis 3 ingrediënten.

Naast het doordeweekse middageten kun je in het weekend uitpakken met een uitgebreide tafel vol lekkers. Denk aan een feestelijke plaattaart, wraps of springrolls.

Kortom: er zijn genoeg lunch ideeën te vinden. Probeer eens een nieuw middageten recept uit en breid zo je repertoire uit.