Disclaimer

De inhoud van deze website, inclusief de afbeeldingen, is eigendom van Lekker eten met Linda en mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Wil je gebruik maken van mijn foto’s of teksten? Neem dan vooraf contact met mij op via het contactformulier op de contactpagina.

Lekker eten met Linda wordt met de grootste zorg samengesteld. Het is desondanks toch mogelijk dat de artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van Lekker eten met Linda kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Reviews
Op mijn site zie je regelmatig reviews staan. Ik ga uitgebreid met het product aan de slag, omdat ik een eerlijk verhaal wil vertellen. Sommige producten heb ik zelf aangeschaft, andere producten krijg ik toegestuurd door bedrijven of merken. Een product toesturen is geen garantie voor plaatsing. Alleen daar waar ik blij van word en waar ik jullie een plezier mee denk te doen, plaats ik op de blog. Indien het betreffende product niet bevalt, dan plaats ik het niet. Onderaan de blog vermeld ik altijd, als ik een product gesponsord hebt gekregen.

Advertorials
In recepten en blogposts kunnen merknamen voorkomen als het resultaat van een betaalde samenwerking. 

Ik bepaal zelf met welke merken en bedrijven ik samenwerk. Hierdoor kies ik er bewust voor om alleen samen te werken met merken en bedrijven waar ik volledig achter sta. Een deel van mijn inkomsten bestaat uit deze samenwerkingen. Hierdoor kan ik fulltime aan mijn website werken en mijn recepten gratis aan jou aanbieden.

Af en toe tref je advertorials aan. Dit is een artikel dat ik schrijf in samenwerking met een partij en waarvoor ik betaald krijg. Ook hiervoor geldt dat ik alleen met een bedrijf samenwerk dat bij mijn blog of mij past.

Voor de duidelijkheid heb ik onderaan het artikel aangegeven met wie de samenwerking is geweest. Je ziet dat aan de tekst: “Dit blog is een samenwerking met… ”

Mocht je nog vragen hebben over mijn disclaimer, neem dan gerust contact met mij op.