Samenwerken

Wil je jouw product of dienst onder de aandacht brengen van een breed publiek? Lekker eten met Linda maakt toegankelijke en makkelijke recepten, die snel op tafel staan.

samenwerken leml

Gemakkelijk. Gezond. Gevarieerd.

Mijn recepten zijn toegankelijk en altijd makkelijk klaar te maken. Daarbij geef ik veel praktische tips. Mijn enthousiasme zorgt ervoor dat je zin krijgt om de keuken (weer) in te duiken.

Daarvoor hoef je geen uren in de keuken te staan. Op zaterdag staat er een weekmenu klaar. Kijk lekker rond en laat je inspireren. Ik wens je veel kookplezier. Liefs, Linda

De recepten worden gemaakt met alledaagse ingrediënten uit de supermarkt, die binnen een mum van tijd op tafel. Met mijn jarenlange ervaring in receptontwikkeling en fotografie, maak ik content die bij mijn doelgroep past. Met mijn goede vindbaarheid op Google, SEO positie en SEO kennis blijft de content op lange termijn zichtbaar.

Mijn doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 25 – 55 jaar met een interesse voor koken. Daarbij is gemak, variatie en verse & goede ingrediënten van belang.

De cijfers

150K

Unieke bezoekers maandelijks

55K

Volgers op social media

5K

Nieuwsbrief abonnees

300K

Paginaweergave maandelijks

Bereik

  • De blog wordt maandelijks door ruim 150.000 unieke bezoekers bezocht.
  • Deze zijn goed voor 300.000 paginaweergaven.
  • In totaal ontvangen 5.000 mensen de nieuwsbrief.
  • Mijn doelgroep bestaat uit mannen en vrouwen in de leeftijd van 25 – 55 jaar.

Social media

Op social media ben ik actief op Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter.

Samenwerkingen

Voor aanvragen zoals gesponsorde content, freelance opdrachten, publicaties over persreizen, workshops, recepten ontwikkelen en lezingen geven, kun je per mail contact met mij opnemen via het contactformulier. Graag denk ik met je mee om samen tot een passende samenwerking te komen met een fantastisch resultaat.

Pers en producten toesturen

Van nieuwe producten, culinaire events en nieuwe kookboeken blijf ik graag op de hoogte. Stuur mij gerust persberichten en vrijblijvende uitnodigingen naar info(at)lekkeretenmetlinda.nl. Wil jij mij een product toesturen, dan is het handig om dit vooraf kort te sluiten. Niet alle producten zijn geschikt voor mijn blog.

Heb je interesse in een samenwerking met Lekker eten met Linda of een andere vraag? Vul dan het contact formulier in en dan reageer ik zo snel mogelijk.

Heb je een vraag of opmerking?

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
contact met linda