Over mij

Leuk dat je er bent!

Ik ben Linda. Mijn recepten zijn toegankelijk en altijd makkelijk klaar te maken. Daarbij geef ik graag praktische tips. Mijn enthousiasme zorgt ervoor dat je zin krijgt om de keuken (weer) in te duiken. Daarvoor hoef je geen uren in de keuken te staan. Op zaterdag staat er een weekmenu klaar, zodat je altijd antwoord hebt op de vraag: Wat eten wij vandaag? Kijk lekker rond en laat je inspireren. Ik wens je veel kookplezier.

Op mijn blog inspireer ik je graag met lekkere en makkelijke recepten voor doordeweeks. Als moeder van twee pubers weet ik als geen ander hoe fijn het is als iedereen lekker en gezond eet. Met twee sportende kids en mijn eigen werk en sociale leven wil ik niet uren de keuken te staan of langs allerlei winkels voor de boodschappen. Mijn recepten maak je met alledaagse verse ingrediënten uit de supermarkt. Ik maak het leven in de keuken graag makkelijker en leuker.

Over linda recepten

Hoe het begon

Lekker koken en eten is mij met de paplepel ingegeven. Bij ons thuis werd alles zelfgemaakt. Zo bewaar ik goede herinneringen aan de verse friet van mijn moeder op zondag met een kippetje uit de oven. Het draaide niet alleen om eten, maar juist ook om de gesprekken aan tafel over de dag zelf.

Mijn liefde voor eten, zie je terug in mijn studie en latere werkkeuzes. Commerciële Economie was mijn favoriete vak. Na stages bij Stegeman en Wasa ben ik als marketeer werkzaam geweest bij diverse A-merken fabrikanten zoals Red Band en La Vache Qui Rit. Hierna heb ik mijn foodkennis ingezet aan bureau zijde gespecialiseerd in merkactivatie voor veel merken uit de supermarkt. Mijn specialisme was koken op locatie voor duizenden mensen tegelijk.

Start van Lekker eten met Linda

Vanuit huis heb ik de basis voor koken meegekregen. Alleen voordat mijn kinderen geboren waren, aten mijn man en ik bijna dagelijks een bal gehakt uit de vriezer met een potje groente uit de magnetron. Dit “dieet” kon ik mijn pas geboren dochter in 2006 niet aandoen. Aangezien ik geen idee had hoe ik dit moest aanpakken, bestelde ik de complete kookboeken serie van Jamie Oliver. Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in koken en kwam ik erachter hoe makkelijk en leuk koken is.

In 2013 heb ik het roer omgegooid en ben ik mijn blog gestart. Met als doel om te inspireren om lekker, makkelijk en vers te koken. Inmiddels staan er meer dan 1.500 recepten online en wordt de blog dagelijks door duizenden mensen bezocht.

over linda
samenwerken leml

Gemakkelijk. Gezond. Gevarieerd.

Lekker eten met Linda maakt makkelijke recepten die toegankelijk zijn voor het grote publiek. Mijn doelgroep bestaat uit vrouwen in de leeftijd van 25-55 jaar met een interesse voor lekker eten, gemak en variatie. Ze zijn loyaal en volgen mij op verschillende online platformen.

Wil je jouw product of dienst onder de aandacht brengen? Dan denk ik graag met je mee.

Heb je een vraag of opmerking?

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
contact met linda