Amuse zalm met avocado
Start het kerstdiner met een amuse in een glaasje. Kijk deze amuse zalm met avocado en mango er eens feestelijk uit zien. Het fijne aan dit amuse recept is dat het makkelijk te maken is en binnen 10 minuten op tafel staat.
Carpaccio tompouce met truffel mayonaise
Het tweede kerst voorgerecht is een twist op de klassieke carpaccio namelijk een carpaccio tompouce met truffelmayonaise of zelfgemaakte pesto. Hoe lekker ziet dit eruit?
Geitenkaas pakketjes in filodeeg
In de filodeeg pakketjes met geitenkaas bevat een verrassend ingrediënt, namelijk lemon curd! Zo geef je de geitenkaas pakketjes net even die extra touch.
Amuse Hollandse garnalen in een glaasje
Amuse Hollandse garnalen in een glaasje is een lekker en feestelijk recept voor de kerst met een avocado mousse, roomkaas met frisse appel en Hollandse garnalen. Kijk snel hoe je heerlijke hapje met garnalen maakt.
Romige bloemkoolsoep met croutons
Een soep bij het kerstdiner lijkt misschien simpel, maar met een mooie presentatie en zelfgemaakte croutons wordt de romige soep direct feestelijk.