Zoete aardappel recepten

Wie van jullie is er ook zo dol op zoete aardappel? Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Na het blog van de voordelen van zoete aardappel kon een overzichtsblog met zoete aardappel recepten niet uitblijven natuurlijk.

De zoete aardappel is enorm veelzijdig en dat kun je ook wel zien in onderstaande recepten. De bataat kun je zelfs als ontbijt nuttigen in een havermout ontbijtje. Ook is het een heerlijke toevoeging in salades. En de mogelijkheden voor het avondeten zijn ontelbaar. Van poffen, stampen, pureren en roosteren. Enne ook als tussendoortje is het een fijn ingrediënt. Welke van de zoete aardappel recepten wil jij uitproberen? Klik op de titel om het recept te bekijken.

Ontbijt zoete aardappel recepten

Zoete aardappel havermoutzoete aardappel havermoutZoete aardappel pannenkoekenzoete aardappel pannenkoeken

Lunch zoete aardappel recepten

Zoete aardappel saladeZoete aardappel saladeZoete aardappel met feta en granaatappel zoete aardappel salade met feta

Diner zoete aardappel recepten

Frittata met zoete aardappel en broccolifrittata zoete aardappelBoerenkool stamppot met zoete aardappel boerenkool stamppot met zoete aardappelZoete aardappel curryZoete aardappel curryZoete aardappel puree met rucolazoete aardappelpureePompoen zoete aardappel burgerszoete aardappel burgersZoete aardappel aubergine stamppotzoete aardappel aubergine stamppoGepofte zoete aardappel met bonenGepofte zoete aardappelZoete aardappel nacho schotelzoete aardappel nacho schotelBloemkool currybloemkool curryGroenteschotelGroenteschotelGroetekorma met kokosrijstGroentekorma Sam Stern

Tussendoortjes zoete aardappel recepten

Zoete aardappel broodjes met havermoutzoete aardappel broodjesZoete aardappel chipszoete aardappel chipsZoete aardappel bruschetta met tomaatzoete aardappel bruschetta

 

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.