Weekmenu makkelijke recepten 281

Zaterdag, dus tijd voor een nieuw vers weekmenu. De focus ligt zoals elke week op makkelijke recepten voor het avondeten. In elke eetplanning kun je een pasta recept, Aziatisch gerecht en een vegetarisch recept verwachten. Op vrijdag wordt er nauwelijks gekookt en deze dag staat in het teken van gemak. In het weekend komen afwisselend recepten voor het ontbijt, lunch, borrel of snack moment voorbij.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

De week start met een pasta met een romige saus. Mijn kinderen zijn gek op dit recept. Daarna schuif je een goddelijke groenteschotel de oven in. Op woensdag maken we een uitstapje naar Suriname met een bonen recept. Donderdag staat in het teken van soep en vrijdag maak je een sushi taart. Dit is een echte eye-catcher en makkelijk te maken.

Het weekend slingeren we de oven aan met mini muffins en lekker broodjes.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 281

Maandag: Tagliatelle met romige preisaus

Prei is een goedkope groente en makkelijk te bereiden. Even kort bakken in de pan of smoren met boter of stoven met bouillon en kruiden. Het is een heerlijke groente voor in deze romige pastasaus.

Tagliatelle met romige preisaus

Dinsdag: Ratatouille uit de oven

Geroosterde groente uit de oven met kaas is altijd een goed idee. De bereiding is ook nog een makkelijk! Kijk maar mee naar de kookvideo die ik ervan gemaakt heb.

Ratatouille uit de oven

Woensdag: Surinaamse bruine bonen met kip en rijst

Dit gerecht ga ik binnenkort ook weer eens eten. Het is een echt “Linda” recept met verschillende soorten groente. Ik houd ervan!

Surinaamse bruine bonen met kip en rijst

Donderdag: Thaise soep met kip

Het Aziatische gerecht van dit weekmenu is een Thaise soep. Met een aantal oosterse ingrediënten maak je deze soep. Kijk ook even of je nog restjes groente in huis hebt, want daar is deze soep ideaal voor.

Thaise soep met kip

Vrijdag: Sushi taart

Feest! Een hartige taart zorgt direct voor feest aan tafel en een sushi taart helemaal. Persoonlijk ben ik niet goed in sushi rollen, maar een sushi taart maken lukt mij prima. Het ziet er indrukwekkend uit, terwijl de bereiding niet veel voorstelt.

Sushi taart

Zaterdag: Mini noten banaan muffins

Door de nieuwe website kom ik steeds recepten tegen die ik “vergeten” was. Zo ook deze mini muffins, terwijl ik dit recept jaren geleden bijna wekelijks maakte. De kids waren gek op deze mini muffins. De foto’s zijn verouderd, het recept zeker niet.

Mini noten banaan muffins

Zondag: Pindakaas broodjes met chocolade voor Moederdag

Van de week was het Pindakaasdag. Toen bedacht ik mij deze broodjes met chocolade, die je maakt met een blikje croissantdeeg. Een lekker idee voor de zondagochtend.

Pindakaas broodjes met chocolade voor Moederdag

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.