7 x gezonde tussendoortjes voor onderweg naar vakantie

Hebben jullie iets gehad aan mijn 9 tips voor gezond eten onderweg naar vakantie? Tja, een lijst met gezonde tussendoortjes voor onderweg naar vakantie kan dan natuurlijk niet ontbreken. Bij deze onze favorieten home made snacks.

1. Snelle gezonde repen maken

Ooh deze snelle gezonde repen zijn echt binnen 10 minuten klaar. Het enige lastige is dat je een half uurtje moet wachten voordat je kan aanvallen. Bewaar ze wel in de koelbox.

Gezonde repen 2

2. Havermout banaan koekjes

Zo vlak voor de vakantie wil je de fruitschaal leeg gegeten hebben. Maak van een paar rijpe bananen deze overheerlijke koekjes. De basis zijn slechts 2 ingrediënten en vul aan met wat je verder in huis hebt.

Havermout koekje

3. Gezonde rijstwafel mueslirepen

De nieuwe favoriet van mijn kinderen zijn de gezonde rijstwafel mueslirepen. Om eerlijk te zijn, kan ik er zelf ook niet van afblijven.

gezonde rijstwafel mueslireep header

4. Appelchips

Deze chippies zijn lekker voor groot en klein. Zelf appelchips maken is lekker gezond, makkelijk en goedkoop. Met slechts 1 appel kan je 2 bakplaten vullen. Bewaar luchtdicht om ze lekker knapperig te houden.

Appelchips

7. 3X popcorn

Voor de hartige trek is popcorn ideaal en zo kun je de zakken chips bij de tankstations weerstaan. Koop de ouderwetse pofmaïs en ga aan de slag met één van mijn 3 recepten.

3 x Popcorn

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.