Weekmenu makkelijke recepten 297

Weekmenu tijd! Elke zaterdag staat de nieuwe eetplanning met makkelijke maaltijden klaar. Van te voren bedenken wat je eet, scheelt tijd en stress tijdens de werkweek. Zeker er deze week een werkdag wegvalt. Dan ben ik altijd een beetje in de war:).

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Tweede Pinksterdag starten we de eetplanning met een soort van hartige taart. Het wordt trouwens prachtig weer dus misschien kies je liever voor een bbq recept. Dinsdag schuif je een visje de oven in. Woensdag staat er een vega gerecht op de planning: een soep voor groente. Donderdag maak je nasi van bloemkool. De werkweek ronden we af met een snelle pastasalade.

Het weekend staan er asperges op het menu en zondag vertel ik meer over zelf dressings maken.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 297

Maandag: Courgette taart met kip

Even geen vega maandag. Het is tweede Pinksterdag en dan staat er een soort van hartige taart op het programma. Dit is een receptje van mijn moeder van vroeger.

Courgette taart met kip

Dinsdag: Witvis filet met mosterdsaus

Hoe bereid jij meestal vis? Deze witvis bereid je in de oven met een mosterd dressing. Ideaal, zo heb je er geen omkijken naar.

Witvis filet met mosterdsaus

Woensdag: Kokos kikkererwtensoep met rijst

Ik hou van soep en rijst. En ja, we stoppen dit graantje in de soep. In de Aziatische keuken is dat heel normaal en zorgt voor een volwaardige maaltijdsoep.

Kokos kikkererwtensoep met rijst

Donderdag: Bloemkool nasi met ei

Nasi staat zeker één keer per twee weken op het menu. Voor mezelf maak ik er altijd bloemkoolnasi bij. In dit recept laat ik zien hoe je dit maakt.

Bloemkool nasi met ei

Vrijdag: Pastasalade met tonijn

Op vrijdag koken we nauwelijks. Dat hoef je voor deze pastasalade ook niet te doen. Je bereidt de salade voor, terwijl de pasta kook. Lekker, snel en makkelijk.

Pastasalade met tonijn

Zaterdag: Asperge carpaccio

Dit asperge recept is weer eens iets anders. We maken er een carpaccio van. Echt een heerlijk fris voorgerechtje.

Asperge carpaccio

Zondag: Yoghurt dressing

Het saladeseizoen is geopend. Daarbij horen natuurlijk ook dressings. Ik maak ze graag zelf zoals deze yoghurt dressing.

Yoghurt dressing

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.