Oh ik heb zin in het weekend. Ik ben toe aan een beetje rust en ik wil graag even tijd doorbrengen met mijn gezin. Gewoon de dag rustig starten met een uitgebreid ontbijt en dan lekker naar buiten. Hopelijk heb je al een idee wat je wilt maken deze Pasen. Op de site is genoeg lekkers te vinden van een eiersalade, breekbrood of liever wraps met gerookte kip en mango? Het weekmenu bevat weer een aantal makkelijke recepten om te maken.
De week start nog met een Paas recept. De groene asperges staan deze week in de spotlight. Verder maak ik jullie hopelijk blij met een snelle rijstmaaltijd war je allerlei restjes groente in kunt verwerken. Ook laat ik je zien hoe makkelijk je zelf schnitzels maakt voor bij een aardappel groente vlees maaltijd. De week sluiten we af met burgers, vegetarisch deze keer! Kijk maar even mee.
Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda
Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.
Weekmenu #15 makkelijke recepten
Maandag: zalm met pesto
Heerlijk een extra vrije dag vandaag. Zet deze zalm met pesto op tafel, een gerecht dat iedereen lust. Lekker met krieltjes en een groene salade erbij. Dit stuk vis is ook handig om voor een grote groep te maken.
Dinsdag: gegrilde groene asperges met Parmezaanse kaas
De feestdagen zijn voorbij en nu gaan we weer normaal eten. De groente van deze week zijn groene asperges. Ik ben er zo onwijs dol op. Gril ze even in de pan met Parmezaanse kaas erover.
Woensdag: snelle rijstmaaltijd met kip en groente
Vandaag staat het diner lekker snel op tafel en is nog lekker verantwoord ook door de meerdere soorten groente. Yum!
Donderdag: zelf Wienerschnitzels maken
Denk nu niet dat ik alles zelf maak. Ik heb daar ook niet altijd tijd voor of zin in. Voor de Wienerschnitzels maak ik wel graag de uitzondering om dit even zelf te maken. Je bent er zo mee klaar en dit is mij toch een partij goed van smaak!
Vrijdag: zoete aardappel burgers
Is het al opgevallen dat zoete aardappel één van mijn favoriete groente is? De combinatie van zoete aardappel en pompoen (mag gewoon uit de vriezer) is goud. Dus vandaag een fast food recept maar dan zelf gemaakt.
Zaterdag: havermoutbroodjes
Toch wel een paar keer per maand maak ik deze broodjes. Binnen 25 minuten liggen ze op je bord. Ook leuk om nog te maken voor het Paas weekend trouwens.
Zondag: banaan walnoot ijs
Dit ijs recept is echt al heel oud maar daardoor niet minder lekker. Verzamel je rijpe bananen en verwerk ze in dit overheerlijke ijs.
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Benieuwd naar de eerder verschenen eetplanningen? Bekijk hier alle weekmenu’s.