Weekmenu 81 makkelijke recepten

Yeah, het weekmenu is terug van zomerreces. Het gewone leven is bij ons afgelopen maandag gestart. Om eerlijk te zijn is het even wennen om elke dag zonder haasten op school aan te komen. Het ritme heb ik nog niet helemaal gevonden. Van de week grepen we een paar keer mis met het fruit voor school en drinken in de beker. Het gaat er bij ons dus niet veel anders aan toe.

In mijn keukenkastje hangt inmiddels het weekmenu voor volgende week. Het lukt mij niet om de hele week te vullen, want er verandert regelmatig iets bij ons en dan kan ik eten weggooien. Maar 3 tot 4 dagen vooruit plannen vind ik erg fijn. Ook heb ik een lijst opgehangen met de 8 verschillende sportmomentjes van de kinderen en dan heb ik de gymactiviteiten van school nog niet meegerekend. Zo komt de structuur langzaam terug.

De komende dagen zien er zonnig uit en dat laat ik voor een gedeelte terugkomen in het weekmenu.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 81 makkelijke recepten

Maandag: kikkererwten curry

Minimaal één keer per week eten wij vegetarisch. De kunst is altijd om een gerecht te maken waarbij je het vlees niet mist. Dit is zo’n gerecht.

Kikkererwten curry

Dinsdag: eenpans spaghetti met balletjes

Met verse worst kun je heel eenvoudig balletjes draaien en zo maak een pasta maaltijd waarbij alles in 1 pan past.

Eenpans spaghetti met balletjes

Woensdag: geitenkaas salade met gegrilde courgette

Met de temperaturen van deze week houden we het zomer gevoel nog even vast. Dat lukt helemaal met deze geitenkaas salade met krieltjes en gegrilde courgette.

Geitenkaas salade met gegrilde courgette

Donderdag: nasi goreng

Deze zelfgemaakt nasis is en blijft een toppertje op de site. Het is eigenlijk zo makkelijk om zelf te maken.

zelf nasi goreng maken

Vrijdag: broodje pulled salmon

De kids sporten op vrijdag en helaas zitten we niet meer met zijn allen aan tafel. Dan is dit broodje met zalm en avocado ideaal om te maken.

broodje pulled salmon

Zaterdag: tosti met pulled chicken

Ik blijf even hangen bij het thema “pulled”. Dit keer is het een tosti met pulled chicken. Denk nu niet dat dit uren duurt. In het blog geef ik je een snelle versie.

Tosti pulled chicken

Zondag: kokos limoen panna cotta

Even geen bak recept vandaag, maar een heerlijke panna cotta met kokosmelk.

Kokos limoen panna cotta. Zo kun je lekker genieten van een lactosevrij dessert.

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.