Weekmenu makkelijke recepten 222

Het weekmenu zit weer boordevol inspiratie voor een doordeweekse maaltijd. Weet jij nog niet wat je wilt eten? Neem dan een kijkje naar de eetplanning voor deze week. Per ongeluk zijn er 3 pasta recepten in terecht gekomen. Vrijdag kun je genieten van een heerlijk broodje zalm. Het weekend staat in het teken van voorbereiding van de werkweek met het aanvullen van de granola en een lunchsalade voorbereiden.

Wist je trouwens dat ik op Pinterest een bord vol heb met alle weekmenu’s van de afgelopen jaren? Zo ben je nooit meer inspiratieloos. Bekijk hier mijn bord vol eetplanningen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 222

Maandag: bloemkoolsalade van ottolenghi

Een bloemkoolsalade is misschien niet het eerste waar je aan denkt. Een deel van de kool wordt geraspt en eet je rauw, de andere helft wordt geroosterd. Het is een recept Ottolenghi. Deze salade is echt om je vingers bij af te likken.

Bloemkoolsalade met granaatappelpitten uit Simpel van Ottolenghi

Dinsdag: spaghetti met balletjes

Met een pasta met balletjes maak je iedereen blij. Voor de balletjes gebruik je geen gehakt maar maak je balletjes van worst.

Spaghetti met balletjes in tomatensaus

Woensdag: pastasalade met tonijn

Deze pastasalade staat regelmatig bij ons op tafel. Een paar weken geleden kwam ik erachter dat het recept nog niet online stond. Met slechts een paar ingrediënten draai je deze salade in elkaar.

Pasta salade met tonijn

Donderdag: Italiaanse tomatensoep met tortellini

Een soep hoort voor mij flink gevuld te zijn. Nou dat lukt zeker met deze Italiaanse tomatensoep door de gevulde tortellini.

Italiaanse tomatensoep met tortellini, tomatensoep maken, Italiaanse soep, tomatensoep met verse tomaten, recept tomatensoep, recept Italiaanse tomatensoep

Vrijdag: broodje pulled salmon

Voor het recept voor de vrijdag hoef je ook in dit weekmenu niet te koken. Dit broodje maak je met kant en klaar warmgerookte zalm, avocado en wasibi mayonaise. Lust je geen wasabi? Meng een beetje sojasaus door de mayonaise, dat is ook zalig.

broodje pulled salmon

Zaterdag: noten granola

In het weekend heb je tijd om de voorraad granola aan te vullen. Deze noten granola maak je o.a. met banaan. Het zijn net kleine snoepjes. Ik ben benieuwd hoe lang de pot bij jou gevuld blijft.

Noten granola met banaan

Zondag: lunch salade witlof met appel

Op zondag maak ik vaak mijn lunchsalade voor maandag en dinsdag. Deze witlof salade zie je regelmatig voorbij komen in mijn Instagram stories.

Witlof salade met appel en kip

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu: eetplanning voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.