Lezersfoto’s #2

Vandaag is het weer jullie beurt. Inmiddels krijg ik dagelijks reacties op mijn recepten. Toen ik 2,5 jaar geleden begon had ik dit niet kunnen bedenken. Nog toffer vind ik het als jullie foto’s sturen van de gemaakte gerechten. Het zijn er alweer zoveel dat ik een keuze gemaakt heb voor een nieuwe editie lezersfoto’s #2.

Weten jullie eigenlijk hoe fijn het is, als jullie af toe een reactie plaatsen op de site of social media? En daarmee bedoel ik niet, dat ik naar complimentjes zit te vissen. Ik vind het namelijk geweldig om te horen welke variatie jullie op een recept hebben bedacht.

Lezer Petra Pluim Mentz is er zo eentje. Zij volgt mijn blog al een tijdje en maakte als één van de eerste de granola repen. In mijn recept gebruik ik havervlokken, walnoten en pompoenpitten. Petra maakt ze met pecannoten, havermout, chiazaad, amandelen en rozijnen.

Lezersfoto's #2 granola repen

Met Pasen zijn jullie behoorlijk los gegaan op verschillende recepten. Gelukkig beginnen ook steeds meer mannen mijn site te vinden en vragen te stellen en te reageren. Heren wees welkom! Danny maakt het Italiaanse amuse. Dit is een oud recept en blijft een topper met de feestdagen of bij een etentje.

Lezersfoto's #2 italiaanse vlag

Kijk dit is het exemplaar van Emily: Deze avond als voorgerecht de Plaattaart klaargemaakt. Heerlijk!!! Heel gemakkelijk klaar te maken én super-lekker… de ideale combinatie ?. De volgende keer ga ik het eens proberen als hapje klaar te maken, in kleinere porties.

Lezersfoto's #2 plaattaart

Susan heeft de plaattaart met courgette maar liefst al 3x gemaakt! Haar reactie: wat een top recept. Super simpel en zo lekker! Ondanks al het andere lekkers op tafel was de plaattaart helemaal op. De tweede keer at ze de plaattaart als hapje. Dit is wat mij betreft de winnende foto van deze maand!

Lezersfoto's #2 plaattaart

Eindelijk heeft iemand de cake in een eierschaal gemaakt. Nynke schreef erbij: Gisteren gemaakt met een ander recept voor cake, erg leuk en lekker!

lezersfoto's #2 cake in een eierschaal

Irene gebruikte het breekbrood recept als basis om er een soort rozijnen breekbrood van te maken.

Lezersfoto's #2 breekbrood

Kijk dat speltbrood recept van Stella er eens goed uitzien. Precies zoals bij mijn ouders thuis.

Lezersfoto's #2 speltbrood

Persoonlijk vind ik het nog het spannendst als vrienden, familie en bekenden recepten uitproberen. Een vriendje van mijn zoon is dol op de mascapone met amaretti koekjes. Ik kreeg zelfs een gesproken What’App berichtje: Linda het is heeeeeerlijk.

ezersfoto's #2 mascarpone met amaretti

Kijk deze foto vind ik ook zo mooi. Marieke maakte haar eigen versie van het havermoutbrood met hazelnoot en rozijnen. Een te gekke traktatie voor haar zoon.

Lezersfoto's #2 havermoutbrood

Villa Retteketet haalde het wafelijzer tevoorschijn en maakte de havermoutwafels met aardbeien on top. Zelfs de kids vonden de wafels lekker.

Lezersfoto's #2 havermoutwafels

Op Facebook herhaalde ik de zoete aardappel salade weer eens en Danielle Loves Food maakte haar eigen versie direct dezelfde dag.

Lezersfoto's #2 zoete aardappel salade

Ik heb gewoon moeite met keuzes maken, want ik heb zoveel foto’s gehad. De post van de havermoutbroodjes heeft veel losgemaakt. Jullie hebben allerlei verschillende varianten gemaakt. Ik kreeg ook vaak de vraag welk beleg erop kan. Nou gewoon zoals je altijd doet. Deze is van Cristine.

Lezersfoto's #2 havermoutbroodjes

Maak je iets van mijn blog? Plaats dit gerust op mijn Facebook pagina (op mijn tijdlijn of stuur mij een privébericht). Of deel de foto op Instagram, Facebook op Twitter. Vergeet dan niet om de hashtag#lekkeretenmetlinda te gebruiken. Zo kan ik je namelijk terugvinden. Wie weet sta jij met je foto (én site) in het volgende blog.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.