Weekmenu 8 makkelijke recepten

Het nieuweweekmenu staat weer voor jullie klaar. Ik vind het oprecht leuk om het menu elke week te maken. Zo snuffel ik weer eens door oude recepten en kom ik weer met nieuwe inspiratie voor de komende week. Zo lijkt de gevulde courgette mij wel iets. Verder heb ik voor deze week een chili con carne bedacht en een ovenschotel met macaroni. De groente van de week zijn bieten uit de oven. Vrijdag hoef je niet te koken en toch zul je onwijs lekker en verantwoord eten.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Weekmenu #8 makkelijke recepten

Maandag: gevulde courgette met couscous

Een courgette kun je eenvoudig uithollen en vullen met allerlei lekkers. De groente wordt kort geblanceerd. Zo blijft de smaak goed behouden. Vervolgens vul je de courgette met couscous, paprika, ui en feta.

Gevulde courgette

Dinsdag: chili con carne van Jamie Oliver

Afgelopen week heb ik dit gerecht weer gemaakt voor onze gast aan tafel. De voorbereiding is zo gedaan en vervolgens schuif je de pan de oven in. Mocht je gek zijn op de spaghetti bolognese dan houd je ook van dit gerecht!

Chili con carne van Jamie Oliver

Woensdag: macaroni ovenschotel met broccoli

Het pasta gerecht van deze week is een macaroni ovenschotel met broccoli en salami.

Macaroni ovenschotel met broccoli

Donderdag: geroosterde bieten uit de oven

De groente van deze week zijn bietjes. De smaak van de bieten wordt zacht en zoet als je ze roostert in de oven.

Geroosterde bieten uit de oven

Vrijdag: broodje pulled salmon

Soms zijn er van die gerechten die je bijna geen recept kunt noemen. Deze broodjes pulled salmon zijn een goed voorbeeld. Ik kan dit elke dag wel eten. Het staat zo op tafel. Je hoeft er niet eens voor te koken. Ideaal voor de vrijdagavond.

broodje pulled salmon

Zaterdag: 10 gezonde borrelhapjes

Borrelen is één van mijn favoriete hobby’s. Het weekend is bij uitstek geschikt om met het gezin, familie of vrienden even aan tafel te zitten. En daar neem je een zelfgemaakt borrelhapje bij.

gezonde borrelhapjes

Zondag: zelf tortilla wraps maken

Ik zal niet snel zeggen dat je een recept MOET uitproberen. Voor de wraps maak ik een uitzondering. Echt je wilt nooit meer anders.

zelf tortilla wraps maken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Benieuwd naar de eerder verschenen eetplanningen? Bekijk hier alle weekmenu’s.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.