Weekmenu 62 – makkelijke recepten

Oh wat een week heb ik achter de rug met allerlei leuke afspraken. Van een symposium over reizen tot een workshop Youtube bij RTL, tot het kinderfeestje van mijn kleine grote man! Daarbij heb ik mij vorige week spontaan opgegeven voor de Week Zonder Vlees. Ik had geen enkele voorbereiding hiervoor gedaan, dus van de week is het even zoeken geweest naar vegetarische gerechten. En ik heb toch lekker gegeten! Binnenkort kom ik hier op terug en vertel ik jullie alles over mijn ervaringen.

Het huidigeweekmenu is weer zoals vanouds met een pasta recept, oosters gerecht, een vega gerecht en vrijdag staan er pitabroodjes met gebakken groente en biefstukreepjes op het menu.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 62 makkelijke recepten

Maandag: zoete aardappel soep met feta

Maak deze maaltijdsoep eventueel een dag van te voren. Lekker met naanbrood of pita broodjes erbij.

Zoete aardappelsoep met feta

Dinsdag: Italiaanse stamppot

Met deze stamppot kom je al een beetje in zomerse sferen. De stamppot is namelijk op smaak gebracht met mozzarella, zongedroogde tomaatjes en rucola.

Italiaanse stamppot met rucola, mozzarella, zongedroogde tomaatjes en spekjes

Woensdag: bloemkoolrijst met kip en groente

Van bloemkool kun je heel eenvoudig rijst maken. Zo eet je op een makkelijke manier extra groente. Heerlijk met deze romige kip met champignons.

Bloemkoolrijst met kip en groente

Donderdag: courgetti pasta van courgette

Hmm, de combinatie van zalm, courgette en pesto is werkelijk goddelijk!

spaghetti van courgette met een walnoten basilicum saus en gerookte zalm

Vrijdag: pitabroodjes met gebakken groente

Yes, een makkelijke en lekkere hap op vrijdag. Deze pitabroodjes met groente maak ik vaak voor mezelf als de rest aan een diepvries pizza zit.

pita broodjes met biefstuk reepjes en groente

Zaterdag: pindakaas dip met fruit

Deze pindakaas dip is echt zooooo lekker. Dat ik dit niet eerder gemaakt heb.

Pindakaas dip met fruit

Zondag: zoete aardappel broodjes

Zondag is bakdag. Deze broodjes zijn gemaakt van zoete aardappel en havermout. Een handige snack voor in de trommels van de kids.

zoete aardappel broodjes

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.