Weekmenu makkelijke recepten 212

Een nieuw weekmenu voor een nieuwe week. De dagen zijn voorbij gevlogen. Zo was ik Vaderdag bijna vergeten… Last minute Vaderdag inspiratie nodig? Een zelfgemaakte hamburger is altijd goed of maak een uitgebreid ontbijtje met ei in een broodje.

Maandag zit heel Nederland voor de buis om naar het Nederlands elftal te kijken. Voor die dag staat een snelle maaltijd op het eet programma. Verder kun je een lekkere maaltijdsalade met rijst en couscous maken. Vrijdag staat in het teken van een plaattaart. Het weekmenu wordt afgesloten met een zomerse lunchsalade en rozijnen broodjes.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu makkelijke recepten: 212

Maandag: snelle bami

Vanavond speelt het Nederlands elftal, dus er staat een makkelijke en snelle hap op het programma. Binnen 10 minuten kun je aan tafel!

Snelle bami zonder vlees is een makkelijk hoofdgerecht boordevol groente en is dus lekker gezond. Het hele gezin smult van dit vegetarische avondeten. Klik op de foto voor het recept.

Dinsdag: couscous salade met groente en makreel

Deze salade is 7 jaar oud, dat kun je wel zien aan de foto:). Met de smaak is niks mis. Ik maak deze salade nog steeds regelmatig en zal ook eens een nieuwe foto maken.

Couscous salade met groente en makreel

Woensdag: sticky kip drumsticks

Aan de buitenkant zijn deze drumsticks heerlijk zoet en plakkerig en van binnen lekker mals. De marinade voor deze kip is echt top.

Sticky kipdrumsticks uit de oven

Donderdag: rijstsalade met garnalen en mango

Ik ben dol op de smaken van avocado, mango en gamba’s bij elkaar. Kook er rijst bij en maak de dressing met yoghurt en chilisaus voor in deze rijstsalade.

Rijstsalade met garnalen, mango en avocado

Vrijdag: plaattaart met ei en asperges

Oh deze plaattaart is zo fijn voor de vrijdagavond. De voorbereiding kost nog geen 5 minuten, schuif de taart de oven in en schenk jezelf een drankje in. Geniet ervan!

Plaattaart met ei, ei recepten voor Pasen

Zaterdag: lunch salade met aardbeien

Eet je graag salades bij de lunch? Maak van de week deze zomerse variant met aardbeien en feta.

Salade met aardbeien, spinazie en feta

Zondag: rozijnen broodjes

Zondag starten we met zelfgemaakte broodjes met rozijnen lekker met een lik gezouten boter.

rozijnen broodjes

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten voor het avondeten 212

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.