Weekmenu 94 makkelijke recepten

Vorige week vertelde ik enthousiast over mijn technische mannetje, die allerlei aanpassingen doorvoert. Na het hamburgermenu kun je nu eindelijk mobiel makkelijker zoeken! De zoekfunctie is direct zichtbaar zodra je de site bezoekt. Fijn hè, zo kun je de recepten sneller terugvinden.

Hoe is het met jullie Sinterklaas inkopen? Van de week mag ik nog een rondje online en in de winkels doen, want ik heb nog niet alles gevonden voor ons dobbelspel. Ik ben geneigd om allerlei kerst gerelateerde cadeautjes te kopen, maar dat mag nog niet van zoonlief. Op pakjesavond halen wij traditie getrouw de gourmetset te voorschijn. Wil je nog een lekkere zoete tractatie maken? Op mijn Pinterest bord Sinterklaas recepten heb ik allerlei lekkers voor jullie verzameld. Vergeet niet om zondag nog even te kijken op de site voor een heerlijke zoete lekkernij.

test

In het weekmenu heb ik voor woensdag een recept opgenomen voor kip uit de slowcooker. Verder kun je een hartige taart met courgette en kip verwachten, een curry en spaghetti met een broccolisaus.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 94 makkelijke recepten

Maandag: kikkererwten curry

Hmm, ik kan niet genoeg krijgen van curry’s. Ik ben er echt dol op. Vaak wordt er gedacht dat een curry pittig is. Je kunt het zo pittig maken als je zelf wilt.

Kikkererwten curry

Dinsdag: bloemkool recepten, maar dan anders

Een bloemkool heeft de afgelopen tijd veel bij ons op het menu gestaan. In dit blog vind je 5 bloemkoolrecepten, die allemaal net even anders zijn.

bloemkool recepten

Woensdag: kip met speculaaskruiden uit de slowcooker

Met dit kip recept met speculaaskruiden heb je je handen vrij op Pakjesavond.

Kip met speculaaskruiden uit de slowcooker

Donderdag: spaghetti met broccolisaus

Bij mij thuis zijn ze niet zo dol op broccoli. Deze saus maak ik met gepureerde broccoli en dat hebben ze niet eens door.

Spaghetti met broccolisaus en doperwten

Vrijdag: courgette taart met kip en rijst

Voor vrijdag staat er een hartige taart met courgette en kip op het menu. Mijn moeder maakte dit vroeger altijd en ik heb er mijn eigen draai aan gegeven.

Courgette taart met kip

Zaterdag: zelf carpaccio tapenade maken

Borreltijd! Laten we even een klein hapje zelf maken. Mijn slager verkoopt alleen in het weekend een carpaccio tapenade. Maak het zelf en breng de tapenade op smaak, precies zoals jij deze het lekkerste vind.

Zelf carpaccio tapenade maken

Zondag: stoofperen met speculaas

In het weekend maak je een verwen dessert speculaas en stoofpeertjes.

Stoofperen met speculaas

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 94 makkelijke recepten met een makkelijk recept voor Pakjesavond, courgette taart met kip en spaghetti met een broccolisaus

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.