Weekmenu 188 makkelijke recepten

Hebben jullie fijne dagen gehad? Ik hoop dat je hebt kunnen genieten, ondanks alles. Wij hebben Kerst met alleen ons gezin gevierd met cadeautjes, films kijken, puzzelen en lekker eten. Het was eigenlijk heel ontspannen. Normaal plaats ik het weekmenu op zaterdag, maar daar zaten jullie gisteren vast niet op te wachten.

Na Kerst heb ik altijd zin in goed eten, vaak ook lekker kruidig en met groente. De maaltijdsoep met rijst, kokosmelk is goed vullend. Voor de viscurry heb je slechts een handjevol ingrediënten nodig en het pasta recept is favoriet bij mijn gezin. Al zien ze liever dat ik de broccoli uit de saus houd :). Met Oudjaarsavond zet je makkelijke bladerdeeghapjes op tafel en voor 1 januari staat er een katervoer maaltijdje voor je klaar. Geniet lekker deze week.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu 188 makkelijke recepten

Maandag: kokos kikkererwtensoep met rijst

Zo Kerst is voorbij. Hopelijk heb je gisteren een kliekjesdag gehad met de restjes van Kerst. Mocht je nog groente over hebben, verwerk die dan in deze heerlijke kokos kikkererwtensoep. Het is een flinke maaltijdsoep boordevol groente en smaak.

Kokos kikkererwtensoep met rijst

Dinsdag: viscurry met spinazie

Met kokosmelk en een currypasta kun je echt elke maaltijd lekker maken. Deze viscurry is echt niet moeilijk om te bereiden. Het makkelijke aan dit recept is dat de kabeljauw gaart in de romige saus van kokosmelk met curry. Yum!

Viscurry met spinazie

Woensdag: spaghetti met salami en broccoli

Vandaag staat een lekkere smaakvolle pastasaus met salami en twee soorten groenten op de planning. Salami past perfect bij de tomatensaus én broccoli. Zo vinden ze het minder erg om deze groente te eten bij mij thuis 🙂

Spaghetti met salami en broccoli

Donderdag: 5 x makkelijke bladerdeeghapjes

Naast de Kerstdagen is Oud & Nieuw ook al zo rare feestdag dit jaar. Maak het gezellig, verzin een paar activiteiten voor de avond en zet iets lekkers klaar zoals een zelfgemaakt bladerdeeghapje.

5x makkelijke bladerdeeghapjes voor bij de borrel

Vrijdag: Thaise soep met kip

Op 1 januari heb ik altijd zin in vette hap of pittig eten. Hoe zou dat toch komen? Haha, haal alvast de ingrediënten in huis om deze Thaise soep te maken. Echt heerlijk voor een brakke dag.

Thaise soep met kip

Zaterdag: 5 x havermout uit de oven

Het nieuwe jaar is begonnen en dan gaan we weer “back to normal” In de ochtend eten ik al jaren havermout en dit zijn lekkere feestelijke ontbijtjes uit de oven.

appeltaart havermout uit de oven

Zondag: bieten linzen salade

Op zondag maak ik vaak mijn lunch voor twee dagen klaar. Deze bieten linzen salade heb ik al zo vaak gemaakt, dat ik de tel kwijt ben geraakt.

Bieten linzen salade

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 188 makkelijke recepten voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.