Weekmenu 79 makkelijke recepten

Wat een week is het geweest zeg. Mijn dagen zijn gevuld geweest met het e-book koken op de camping. Ik ben bijna klaar. Nog even geduld en dan kunnen jullie dit gratis downloaden. Ook had ik een kookdag met Lucie. Dit is altijd een intensieve dag. We hebben maar liefst 9 recepten op de foto gezet! Daarna heb ik de leftovers meegenomen naar het park om met het gezin even te chillen.

Het weekmenu heb ik deze week met enige moeite gemaakt. De hele vrijdag was ik in mijn hoofd bezig met de eindmusical van mijn dochter. We hebben een top avond gehad, ik heb genoten. Nu nog een weekje school en dan is het weer klaar voor dit jaar.

Volgende week kom ik met mijn laatste weekmenu en las ik een kleine zomervakantie in voor het menu. Natuurlijk komt hier iets anders voor in de plaats. Daar hoor je tzt meer over. Voor nu een zomers menu met veel salades om buiten te eten.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 79 makkelijke recepten

Maandag: kikkererwten salade

Zet de kikkererwten salade op het menu, voor als je met deze warmte geen zin hebt in een warme prak. Let wel even op, dat je de ingrediënten x 4 mag doen voor het hele gezin.

Kikkererwten salade

Dinsdag: gevulde paprika couscous

Voor bij een barbecue van de week zijn deze gevulde paprika’s ideaal. Het is een lekker fris hapje.

gevulde paprika met couscous

Woensdag: noedel salade met garnalen en mango

Mijn favoriete ingrediënten: garnalen, mango en avocado in een lekkere verfrissende salade. Mocht je geen liefhebber van garnalen zijn, dan is gerookte kip een passend alternatief.

Noedelsalade met mango en garnalen en avocado

Donderdag: aardbei spinazie salade

Tot een paar terug had ik nog nooit aardbei met geitenkaas gecombineerd. De combinatie is goddelijk kan ik je vertellen. Deze salade eet ik in mijn eentje bij de lunch. Voor de avond zou ik er nog couscous bij koken. Reken op 300 gram voor 4 personen en verviervoudig de andere ingrediënten.

Aardbei spinazie salade

Vrijdag: spring rolls recepten

Zet de tafel vol met allerlei ingrediënten en laat iedereen zijn eigen verse loempia maken. In dit blog tref je een vega, vlees en vis versie aan.

verse loempia recepten

Zaterdag: havermouttaart met bosperziken

Dit recept wordt ineens heel goed door jullie gevonden. Heerlijk voor als je gek bent op steenfruit zoals ik.

havermouttaart met bosperzik

Zondag: pindakoeken

Pindakoeken, wie kent ze nog van vroeger? En met slechts een paar ingrediënten maak je de koeken zelf.

pindakoeken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.