Weekmenu 165 makkelijke recepten

VAKANTIEIEIEIEI! Heerlijk, de 6 weken van relatieve rust zijn aangebroken. Anders dan andere jaren gaat hetweekmenu NIET met vakantie. Goed nieuws toch? Nu menig gezin dichtbij huis op vakantie gaat of zelfs thuis is, willen we nog steeds lekker eten toch?

Voor de zomerse weekmenu’s heb ik het wat leuks bedacht. Elke week kunnen jullie een recept verwachten uit de serie “koken op de camping“. Daarnaast staat er wekelijks een maaltijdsalade en een barbecue recept op de planning. We hopen gewoon op mooi weer en elke avond buiteneten.

Het zomerrooster gaat per direct in, dus geniet lekker van de zomerse recepten. Enne, heb je al jouw exemplaar van het barbecue E-book gedownload? Klik op onderstaande button en ontvang het E-book in je mail.

Download button

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu 165 makkelijke recepten

Maandag: pastasalade met geitenkaas en druiven

Deze maaltijdsalade maak je in de basis met 6 ingrediënten. De dressing is echt goddelijk, dit komt door een speciaal ingrediënt.

Pastasalade met geitenkaas, druiven en noten. Een maaltijdsalade voor een zomerse dag.

Dinsdag: bruine bonen schotel met rijst

Mijn liefde voor peulvruchten is algemeen bekend. Dit gerecht is lekker voedzaam en staat ook nog eens snel op tafel.

bruine bonen schotel

Woensdag: snelle spaghetti bolognese voor op de camping

De komende week zal er wekelijks een camping recept in het weekmenu staan. Deze snelle spaghetti bolognese maak je met een tube sugo di pomodoro con verdure. Dit product kun je tegenwoordig ook bij de Appie vinden. Ideaal als je het mij vraagt.

Snelle spaghetti bolognese voor op de camping

Donderdag: quiche met spinazie

Dit recept maakte ik een paar jaar geleden op verzoek van mijn kinderen. Toen vroegen ze nog om spinazie taart. Tegenwoordig is het sushi of pizza’s van Domino’s… Deze hartige taart ga ik in ieder geval snel weer eens maken.

spinazie quiche

Vrijdag: plaattaart met courgette en geitenkaas

Dierbare vriendin W. heeft deze plaattaart met courgette, geitenkaas, pistache en munt al vaker gemaakt dan ik. Ze is er dol op en ideaal voor de vrijdagavond of als er mensen komen eten.

plaattaart met courgette

Zaterdag: lunchwrap met zalm en avocado

Dit is een fantastisch lunch recept. Hiervoor maak je eerst zelf boekweitwraps, dat is lekker voedzaam. Vervolgens beleg je dit met zalm, avocoado en geitenkaas. Heb je geen zin of tijd om zelf wraps te maken, koop dan volkoren wraps in de supermarkt. Echt yum!

Boekweitwrap met zalm

Zondag: pickled onion (ingelegde rode ui)

Het barbecue seizoen kan mij niet lang genoeg duren dit seizoen. Voor bij een hamburger is ingelegde ui altijd heerlijk. Maak dit recept eens en voeg gerust ook nog extra suiker toe als je van zoetere ui houdt.

Pickled onion ingelegde rode ui

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten voor het hele gezin.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.