VAKANTIEIEIEIEI! Heerlijk, de 6 weken van relatieve rust zijn aangebroken. Anders dan andere jaren gaat hetweekmenu NIET met vakantie. Goed nieuws toch? Nu menig gezin dichtbij huis op vakantie gaat of zelfs thuis is, willen we nog steeds lekker eten toch?
Voor de zomerse weekmenu’s heb ik het wat leuks bedacht. Elke week kunnen jullie een recept verwachten uit de serie “koken op de camping“. Daarnaast staat er wekelijks een maaltijdsalade en een barbecue recept op de planning. We hopen gewoon op mooi weer en elke avond buiteneten.
Het zomerrooster gaat per direct in, dus geniet lekker van de zomerse recepten. Enne, heb je al jouw exemplaar van het barbecue E-book gedownload? Klik op onderstaande button en ontvang het E-book in je mail.
Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda
Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.
Weekmenu 165 makkelijke recepten
Maandag: pastasalade met geitenkaas en druiven
Deze maaltijdsalade maak je in de basis met 6 ingrediënten. De dressing is echt goddelijk, dit komt door een speciaal ingrediënt.
Dinsdag: bruine bonen schotel met rijst
Mijn liefde voor peulvruchten is algemeen bekend. Dit gerecht is lekker voedzaam en staat ook nog eens snel op tafel.
Woensdag: snelle spaghetti bolognese voor op de camping
De komende week zal er wekelijks een camping recept in het weekmenu staan. Deze snelle spaghetti bolognese maak je met een tube sugo di pomodoro con verdure. Dit product kun je tegenwoordig ook bij de Appie vinden. Ideaal als je het mij vraagt.
Donderdag: quiche met spinazie
Dit recept maakte ik een paar jaar geleden op verzoek van mijn kinderen. Toen vroegen ze nog om spinazie taart. Tegenwoordig is het sushi of pizza’s van Domino’s… Deze hartige taart ga ik in ieder geval snel weer eens maken.
Vrijdag: plaattaart met courgette en geitenkaas
Dierbare vriendin W. heeft deze plaattaart met courgette, geitenkaas, pistache en munt al vaker gemaakt dan ik. Ze is er dol op en ideaal voor de vrijdagavond of als er mensen komen eten.
Zaterdag: lunchwrap met zalm en avocado
Dit is een fantastisch lunch recept. Hiervoor maak je eerst zelf boekweitwraps, dat is lekker voedzaam. Vervolgens beleg je dit met zalm, avocoado en geitenkaas. Heb je geen zin of tijd om zelf wraps te maken, koop dan volkoren wraps in de supermarkt. Echt yum!
Zondag: pickled onion (ingelegde rode ui)
Het barbecue seizoen kan mij niet lang genoeg duren dit seizoen. Voor bij een hamburger is ingelegde ui altijd heerlijk. Maak dit recept eens en voeg gerust ook nog extra suiker toe als je van zoetere ui houdt.
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.
Weekmenu’s bewaren op Pinterest?
Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.