Weekmenu 91 makkelijke recepten

Het weekmenu staat weer voor jullie klaar. Pak pen en papier erbij en maak een boodschappenlijstje. Wat kun je verwachten deze week? In het menu een makkelijke maaltijd met een spruitjes stamppot. Daarnaast een fijne stoof schotel met rode kool. Probeer je meer vis te eten? Dan heb ik nog een lekker visrecept voor je uit de oven. Ik zal niet alles verklappen. Lees maar even even mee.

Vanaf maandag start de Sint gekte onder de kinderen. Kom alvast in de stemming door een speculaas cake te bakken of kies één van de andere Sinterklaas recepten.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 91 makkelijke recepten

Maandag: spruitjes stamppot met komijn

Oeps, we beginnen de maandag niet vegetarisch. In deze stamppot zitten spekjes. Tegenwoordig kun je ook vegetarische spekjes kopen (van de Vegetarische Slager). Kijk wat bij je past.

Spruitjesstamppot met komijn

Dinsdag: rode kool ovenschotel met gehakt

Ik ben weer eens aan de slag gegaan met een recept van mijn vader. Hij heeft zo’n lekker recept om rode kool te stoven. Dit vormt de basis voor deze ovenschotel.

ovenschotel met rode kool en gehakt

Woensdag: pasta met romige avocadosaus

Dit is zo’n makkelijk recept dat je binnen 15 minuten op tafel zet. Terwijl de pasta kookt, maak je saus. Ik ben dol op dit soort gerechten.

pasta met romige avocadosaus

Donderdag: witvis filet met mosterdsaus

Het is weer tijd voor vis. Kun je nog wat inspiratie hiervoor gebruiken? Probeer dit recept dan eens. Lekker met aardappelen en groente.

witvis filet met mosterdsaus

Vrijdag: hummus bowl

Bowls zijn al tijden hip. Nu ben ik helemaal niet trendy. Maar een kommetje vol met groente, couscous en hummus vind ik zalig. Weet je hoe snel dit klaar is…. Binnen 10 minuten kun je aanvallen.

Hummus bowl in 10 minuten

Zaterdag: havermout met pindakaas uit de oven

Mijn liefde voor havermout is bekend. Ik krijg er geen genoeg van. Doordeweeks maak ik een snelle pap en in het weekend trek ik er graag meer tijd voor uit en maak dit ontbijt taartje.

Havermout met pindakaas uit de oven

Zondag: speculaas plaatcake

Zondag is bakdag. Het Sinterklaas journaal start maandag en volgend weekend komt de Sint aan. Zullen we alvast in de stemming komen met deze speculaas plaattaart?

speculaas cake

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.