Weekmenu 123 makkelijke recepten

Nou lieve mensen, dat is lang geleden. Het weekmenu is ook even op vakantie geweest. Ik heb een fantastische zomer gehad, waarbij ik heerlijk off-line ben geweest. Van de week vertel ik hier meer over. Inmiddels hebben de kinderen een week school achter de rug en is het sporten ook weer begonnen. In mijn keuken hangt tegenwoordig een lijstje met alle sport-, school- en gymtijden, want anders kan ik het niet onthouden. Dit jaar zijn er 3 dagen waarop één van de kids om 17:00 uur moet eten….

Samen eten en lekker aan tafel zitten, vind ik misschien nog belangrijker dan het eten zelf. Ik vind het dus oprecht jammer dat we dit jaar maar 4 keer per week met het complete gezin eten. We maken het in het weekend dan maar extra gezellig aan tafel.

In het nieuwe weekmenu kan ik nog niet helemaal afscheid nemen van de zomer. Ik heb er nog een aantal vakantie recepten in gestopt, maar ook de stamppot komt terug op tafel en in het weekend kun je aan de bak met een heerlijke appelcake.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 123 makkelijke recepten

Maandag: ratatouille

Na het weekend met een hoop gezelligheid en weinig structuur is een avondmaaltijd vol groente altijd een goed idee. Deze ratatouille maak ik op vakantie in de skottelbraai en thuis in een braadpan.

Ratatouille voor op de camping

Dinsdag: bloemkool nasi met ei

Nog zo’n recept met heel veel groente. Van bloemkool maak je rijst en dat is echt lekker! Probeer het eens uit.

Voor als je graag meer groente wilt eten of minder koolhydraten dan is dit recept van bloemkool nasi met ei een uitkomst. Je mist de rijst niet eens. Super! #koolhydraatarm #bloemkoolrijst

Woensdag: makkelijke paella

Voor dit gerecht heb je net iets meer tijd nodig, maar dan wordt je ook beloond. Een bord paella lust ik elke week wel.

Camping paella van de skottelbraai

Donderdag: rucola stamppot

Nu het kouder wordt, begin ik trek te krijgen in stamppotten. Omdat afscheid nemen van de zomer nog lastig is, kies ik voor een frisse rucola stamppot met gerookte kip.

In de categorie snel, makkelijk en gezond. Rucola stamppot met gerookte kip. Een heerlijk recept voor doordeweeks. Geniet ervan.

Vrijdag: kip fajitas uit de oven

Deze pakketjes met kip, groente en kruiden laat je garen in de oven. Lekker met wraps erbij en zo maak je een echte vrijdagavond hap.

Kip fajitas pakketjes van de bbq

Zaterdag: kaas uien havermout broodjes

Met yoghurt, ei en havermout kun je eenvoudige broodjes maken. De topping bestaat uit gebakken ui met kaas. Het water loopt mij alweer in de mond, als ik aan de smaak denk.

kaas uien havermoutbroodjes

Zondag: appelcake met caramelsaus

Zullen we vandaag weer eens iets lekkers bakken voor bij de koffie? Maak dan deze appelcake met caramelsaus.

Appelcake met caramelsaus

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 123 met makkelijke recepten geschikt voor het hele gezin zoals kip pakketjes uit de oven, bloemkool nasi, paealla en een rucola stamppot

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.