Weekmenu 155 makkelijke recepten

De weken vliegen letterlijk voorbij. Ik ben het besef van de dagen kwijt. En als er dan een feestdag zoals Woningsdag bij zit, ben ik compleet de weg kwijt. De rest van de week heb ik de weg ook niet echt terug gevonden. Maandag was een top dag met veel spontane gezelligheid in de buurt op 1,5 meter afstand. Daarna zakte ik als een plum pudding in elkaar en is er niet veel uit mijn handen gekomen.

Aankomende week gaan we er weer lekker tegenaan. Achter de schermen ben ik bezig met onderhoud van de site en ik heb ook nog een nieuwtje! Ik ben bezig met een nieuw E-book. Kunnen jullie het boekje koken op de camping nog herinneren? Er komt dus een nieuwe variant met een ander onderwerp. Binnenkort vertel ik er meer over.

Het weekmenu zit vol voorjaarsjaar recepten. Zo staat er een stamppot met prei en pesto op het menu. Maar ook Thaise kip met noedels en een heerlijk visrecept. Vergeet ook niet om de bolognese saus eens te maken. Voor het weekend heb ik nog een lekker Moederdag ontbijtje klaargezet.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 155 makkelijke recepten

Maandag: vegetarische bolognese pasta

Wie is er ook dol op een bolognese saus? Ik heb zo’n lekkere makkelijke saus bedacht, die niet uren hoeft te pruttelen en bomvol smaak zit.

Vegetarische bolognese pasta

Dinsdag: Thaise kip met courgette noedels

Achter de schermen ben ik een en ander aan het uitzoeken voor de site. Deze Thaise kip heb ik nog nooit in een weekmenu gedeeld en dat is zo jammer. Enne, wil je liever gewone noedels gebruiken dan kan dit natuurlijk altijd.

Thaise kip met courgette groente en zoete aardappel

Woensdag: preistamppot met pesto

Dit is een stamppot die past bij het voorjaar. Lekker met gebakken prei en pesto.

Preistamppot met pesto

Donderdag: zoete aardappel aubergine met gebakken witvis

Vandaag staat er vis op het menu met een zoete aardappel & aubergine puree. Echt zo’n heerlijke combinatie!

Zoete aardappel aubergine stamppot met vis is makkelijk te maken met weinig ingrediënten. De stamppot wordt op smaak gebracht door baba ganoush.

Vrijdag: kip gyros wraps

Waan je even in Griekenland met deze kip gyros wraps en zelfgemaakte tzatziki. Een top recept voor de vrijdag.

Kip gyros wrap met tzatziki

Zaterdag: havermout ontbijt pizza

Wat een feestje is dit ontbijtje zeg. Ik word helemaal blij van de kleuren op deze havermout pizza. Heb jij dit recept wel eens geprobeerd?

havermout ontbijt pizza

Zondag: yoghurt pannenkoeken met aardbeien

Het is Moederdag en dan hoop ik dat er een lekker ontbijtje voor alle moeders klaarstaat. Misschien een ideetje om dit recept uit te printen en op tafel te laten “slingeren” als hint voor jouw kids en jouw partner? Wist je trouwens dat je alle recepten makkelijk kunt printen? Onderaan de blog zie je verschillende icoontjes staan om te delen en daar staat de print versie ook tussen.

Yoghurt pannenkoeken met gemarineerde aardbeien. Voor een feestontbijt of gewoon omdat het kan. Geniet van je verwenontbijt.

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 155 makkelijke recepten voor het avondeten met deze week een vegetarische bolognese pasta, Thaise kip met noedels, kip gyros wraps en een preistamppot met pesto. Klik snel op de foto voor de recepten. #weekmenu #gezin #lekkeretenmetlinda

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.