Weekmenu 182 – makkelijke recepten

Yes, vandaag komt Sinterklaas aan op een geheime locatie in het land. Om dit te vieren heb ik een heerlijk Sinterklaas dessert met een kruidnoten crumble in het weekmenu gestopt. Afgelopen week heb ik nog twee Sinterklaas toetjes op de foto gezet, dus houd de blog in de gaten.

Ondertussen ben ik druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe kerst recepten. Vrijdag heb ik een Kerst kookdag en ondertussen ben ik nog druk aan het proefkoken. Als jullie nog verzoekjes hebben, hoor ik dat graag.

Het weekmenu is lekker easy going. Van een vega frittata, Jamie Oliver recepten, een lekkere spaghetti met vis tot pizza’s gemaakt van pita broodjes.

Heb je trouwens gezien dat er nog een leuke winactie op zowel mijn Instagram als Facebook staat? Je maakt kans op het kookboek van Charlies Kitchen. In mijn blog van de noten granola met banaan lees je meer over dit fijne boek.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu 182 makkelijke recepten

Maandag: frittata met zoete aardappel

Zet eens een frittata op het weekmenu. Bij mij is het thuis altijd feest als er een taart op tafel staat.

frittata met zoete aardappel

Dinsdag: spaghetti met kabeljauw

Voor als je variatie zoekt in je pasta recepten. Dan is deze spaghetti met kabeljauw, courgette, olijven en tomaatjes weer eens iets anders.

Spaghetti met kabeljauw is een makkelijk vis recept voor doordeweeks. Lekker met courgette, cherry tomaatjes en olijven.

Woensdag: Jamie Oliver recepten

Mijn grote kookheld is Jamie Oliver. Al ben ik met name fan van zijn kookboeken van 20 jaar terug. In dit blog staan mijn staan 7 Jamie recepten. De bolognese en chili maak ik inmiddels met mijn ogen dicht 🙂

Jamie Oliver recepten spaghetti bolognese

Donderdag: kippendijen met rauwe ham uit de oven

Kipdijfilet is malser en heeft meer smaak dan de kipfilet. De voorbereiding voor dit kip recept is 5 minuten. Vervolgens schuif je de schaal de oven in en kun je verder met de bereiding van de groente en aardappelen.

Kippendijen met rauwe ham

Vrijdag: pita pizza’s

Friday night is pizza night. De bodem van deze pita’s zijn van spelt meel gemaakt. Duik vervolgens de koelkast in op zoek naar restjes en beleg hier de pita’s mee.

Pita pizza's van speltmeel

Zaterdag: omelet sushi wraps

Deze lunch van norivellen, omelet en avocado maak ik nog regelmatig voor mezelf. Echt een feestje op je bord en in je mond.

omelet sushi wraps

Zondag: appel met kruidnoten crumble

Yes, de Sint is aangekomen in Nederland en dat vieren we met een heerlijk dessert van appel met een kruidnoten crumble en een bolletjes ijs.

Appel met kruidnoten crumble en ijs

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 182 makkelijke recepten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.