Weekmenu makkelijke recepten 287

Zaterdag, dus tijd voor een nieuw vers weekmenu. Met zoals elke week makkelijke recepten voor het avondeten. In het weekend komen afwisselend recepten voor het ontbijt, lunch, borrel of snack moment voorbij. Pasen is in aantocht dus ik inspireer je alvast met lekkere Paas recepten.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

We starten de week met een pasta met burrata. De romige smaak van de kaas met tomaat en pesto is te gek. Daarna volgt kip tandoori. Met een aantal kruiden uit de voorraad, maak je de kruidenmix zelf. Woensdag zet je een ovenschotel op tafel. Gezien de lente die eraan komt is dit misschien één van de laatste keren. Donderdag staat een familiefavoriet op tafel: pasta met ballen. Vrijdag is helemaal naar mijn smaak met stokbrood met gevuld Indonesisch gehakt.

Het weekend maak je een lekkere amuse of dessert dat niet misstaat met Pasen of welke andere gelegenheid dan ook.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 287

Maandag: Pasta burrata caprese met pesto

Ik houd ervan om met slechts een handjevol goede ingrediënten te koken, zoals bij deze pasta burrata caprese. Het is een heel makkelijk recept en toch heeft het een wauw factor vanaf de eerste hap.

Pasta burrata caprese met pesto

Dinsdag: Kip Tandoori met rijst en sperziebonen

Het Aziatische recept van deze week is een tandoori. De kruidenmix voor de kip maak je zelf. Lekker met snelle zoet zure komkommer, rijst en boontjes.

Kip Tandoori met rijst en sperziebonen

Woensdag: Prei schotel met zoete aardappel puree

Van mijn dochter mag ik geen preischotels meer maken. We hebben dit te vaak gegeten. Zo jammer, want ik vind deze variant met zoete aardappelpuree juist zo lekker.

Prei schotel met zoete aardappel puree

Donderdag: Spaghetti met balletjes in tomatensaus

In dit recept maken we de tomatensaus zelf door de ingrediënten in een blender fijn te malen. De balletjes maak je van braadworst met extra kruiden. Een recept dat bij het hele gezin in de smaak valt.

Spaghetti met balletjes in tomatensaus

Vrijdag: Gevuld stokbrood met gehakt (Indonesisch)

Het gevulde stokbrood kan ik mijn eentje opeten, zo lekker vind ik het. Het is een lekker hapje voor bij een kop soep of na een uitgebreide borrel.

Gevuld stokbrood met gehakt (Indonesisch)

Zaterdag: Amuse gerookte zalmtartaar met limoncello

Over 3 weken is het Pasen! Weet jij al wat je op tafel zet? Deze amuse met gerookte zalm is een toppertje. Zoek je een andere amuse? Dan vind je op deze pagina vol amuses vast iets lekkers.

Amuse gerookte zalmtartaar met limoncello

Zondag: Eton Mess met frambozen

Eton Mess als dessert klinkt misschien heel ingewikkeld, dat is de bereiding zeker niet. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig om dit toetje te maken. Kijk maar mee.

Eton Mess met frambozen

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.