Weekmenu 43 makkelijke recepten

Afgelopen week was het rustig op de blog. Heel rustig zelfs. Het lijkt misschien of ik een kleine break heb genomen. Achter de schermen is er elke dag gewoon gewerkt. Het was fijn om even na te denken over recepten en achterstallig onderhoud te verrichten. Ik ga liever voor kwaliteit dan kwantiteit. Inmiddels heb ik alles weer op de rit en kunnen jullie volgende week gewoon weer nieuwe recepten voorbij zien komen.

Het weekmenu van deze week heeft een oosters tintje met een zelfgemaakte nasi goreng, een ovenschotel met bloemkool met een milde curry en een sushi bowl.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 43 makkelijke recepten

Maandag: bruine bonen schotel

Deze bruine bonen schotel met rijst is ideaal voor als je niet veel tijd hebt en in een handomdraai een voedzame maaltijd op tafel wilt zetten.

bruine bonen schotel

Dinsdag: nasi goreng

Waarschijnlijk heb je alle kruiden voor deze zelfgemaakte nasi gewoon in je kruidenkast staan. Haal ze tevoorschijn en maak je eigen nasi mix.

zelf nasi goreng maken

Woensdag: ovenschotel met bloemkool

Een ovenschotel is typisch iets voor de herfst. De bloemkool eet je alleen niet in combinatie met kaas maar met een milde curry. Echt zo lekker!

ovenschotel met bloemkool, gehakt en milde curry

Donderdag: rode kool salade

Rode kool is een echte herfstgroente. Verdubbel de hoeveelheden voor een maaltijdsalade en serveer er boerenbrood of gebakken aardappelen bij.

rode kool salade

Vrijdag: sushi in a bowl

Al het lekkere van sushi maar dan in een kommetje. Ideaal!

Sushi in a bowl

Zaterdag: biefstuk met parmaham en een saliejus

Dit biefstuk recept met parmaham en een saliejus is een echt weekend recept. Manlief wordt altijd heel blij als ik hem dit voorschotel.

biefstuk met parmaham

Zondag: 5 x hartige taart recepten

Een hartige taart op tafel vind ik altijd zo feestelijk. En vaak veel makkelijker te maken dan je denkt. In dit blog staan 5 verschillende recepten. Er zit vast iets voor je tussen.

5 hartige taart recepten

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.