Weekmenu 10 makkelijke recepten

Het nieuweweekmenu staat weer voor jullie klaar. Ik heb al helemaal zin in de lente en dat zie je ook terug in de recepten. Zo staat er een lichte stamppot met gepofte aubergine en vis op het menu. De kids zullen blij zijn met de zoete kleverige kipdrumsticks. De eerste maaltijdsalade mag weer geserveerd worden. En vrijdag is het feest met zelfgemaakte kipburgers met een korst van tortilla chips.

Pak je agenda en pen er papier erbij en kies een nieuw recept uit.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu #10 makkelijke recepten

Maandag: quinoakoekjes met bloemkool

Vandaag geen stukje vis op het menu maar vegetarische koekjes. Dit maak je met quinoa en bloemkool.

quinoakoekjes met bloemkool

Dinsdag: zoete aardappel aubergine stamppot met vis

Een stamppot maar dan net even anders. De gepofte aubergine geeft een zomers tintje aan de puree. En je eet direct weer een keertje vis deze week.

zoete aardappel aubergine stamppo

Woensdag: sticky kipdrumsticks uit de oven

Aan de buitenzijde is het vlees plakkerig en zoet, terwijl de binnenkant lekker mals blijft. Hierdoor zijn de sticky kipdrumsticks uit de oven niet alleen populair bij kinderen maar ook bij volwassenen.

Sticky kipdrumsticks uit de oven

Donderdag: courgette geitenkaas salade

In een maaltijd salade verwerk ik vaak pasta. Dit combineert altijd zo fijn. En met deze courgette geitenkaas salade haal je lente direct in huis.

courgette geitenkaas salade

Vrijdag: krokante kipburgers met tomatensalsa

Burgers horen bij de vrijdagavond. Deze zijn van kipfilets gemaakt met een heerlijke krokante korst van tortilla chips.

krokante kipburgers

Zaterdag: havermoutbroodjes met courgette

Oh, het is zo fijn om zelf havermoutbroodjes te maken. Het is zo simpel en je hebt de ingrediënten vast in huis. Haal de lente in huis door de courgette te marineren en de broodjes te smeren met de geitenkaas.

havermoutbroodjes met courgette

Zondag: 5 x avocado spread

Wie is er ook gek op avocado? Nou dan word je vast blij van deze avocado spread recepten. Van hartig tot 1 zoete variant.

avocado spread

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Benieuwd naar de eerder verschenen eetplanning? Bekijk hier alle weekmenu’s.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.