Weekmenu makkelijke recepten 318

Het nieuwe weekmenu boordevol eenvoudige recepten voor het hele gezin staat weer voor je klaar. Pak je pen en papier erbij, want het is tijd om een boodschappenlijst voor de aankomende week tevoorschijn te toveren! Er komen drukke tijden aan, dus dan is het fijn als de eetplanning geregeld is.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

Het vegetarisch gerecht van de week? Dat zijn zelfgemaakte vegetarische balletjes. Dit maak je eenvoudig zelf met linzen en kruiden. Zalig! Op dinsdag maak je tonijnburgers met tonijn uit blik. Woensdag is het tijd voor groente uit het seizoen: pompoen! En donderdag? Dan maak je de beroemde spaghetti bolognese van Jamie Oliver. Op vrijdag luiden het we het weekend in met een nacho plaattaart met bonen.

Het weekend is gereserveerd voor zelf maak gerechten. Zo maak je zelf een zalmsalade voor op brood of bij de borrel. Zondag maak je glutenvrije broodjes met havermout, ei en Griekse yoghurt. Dit brood hoeft niet te rijzen of gekneed te worden.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 318

Maandag: 3 vegetarische balletjes recepten

Zelf vegetarische balletjes maken is makkelijker dan je denkt. Met een paar basis ingrediënten draai je deze balletjes zo in elkaar. Lekker bij een aardappel, groente en vlees vervangende maaltijd.

3 vegetarische balletjes recepten

Dinsdag: Tonijnburgers maken met vis uit blik

In mijn voorraadkast staan altijd blikjes vis. Met een blikje tonijn maak je zelf burgers. Heerlijk!

Tonijnburgers maken met vis uit blik

Woensdag: Pasta met pompoen en salie

De herfst is het seizoen van de pompoen. Maak hier een pastasaus mee met salie en hazelnoten.

Pasta met pompoen en salie

Donderdag: Bloemkoolschotel

Fan van bloemkool? Dan wil je deze bloemkoolschotel eens proberen met een zalige romige kaassaus.

Bloemkoolschotel

Vrijdag: Nacho plaattaart met bonen

Met een plaattaart is het altijd feest! Dit is een Mexicaanse variant met bonen en nacho’s.

Nacho plaattaart met bonen

Zaterdag: Zalmsalade

Zelf maak recepten. Ik ben er dol op. Qua smaak kan het loopje naar de supermarkt er ook niet tegenop. Dit keer maak je een zalmsalade voor op brood of op toast.

Zalmsalade

Zondag: Havermoutbroodjes

Zelf brood maken is altijd een goed idee. Deze broodjes maak je in de basis met 3 ingrediënten. Daarbij hoeft dit deeg niet te rusten of gekneed te worden. Binnen een mum van tijd kun je hier dus van genieten.

Havermoutbroodjes

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.