Weekmenu 117 makkelijke recepten

Goedemorgen, ik wilde weer eens een stukje typen over hoe snel de tijd gaat. Nou dat vind ik een beetje afgezaagd, maar toch voelt het wel zo. Nog 6 weken en dan hebben de kinderen al zomervakantie. Voordat het zover is, heb ik nog genoeg te doen. Niet alleen zakelijk maar ook privé. Dit weekend staat weer in het teken van klussen. Na de meivakantie hebben wij dit weer opgepakt en met de dag wordt het huis gezelliger en leefbaarder. Straks gaan we weer op pad om te kijken voor een nieuwe eettafel. Heerlijk.

Over lekker gesproken, het weekmenu zit weer vol smakelijke recepten. Soms heb ik er moeite mee om te bedenken wat er nu weer in de planning opgenomen moet worden. Dit keer heb ik mij laten inspireren door mijn Pinterest account. De tagliatelle met romige prei saus is daar een dikke hit. De beef teriyaki doet het goed bij de barbecue recepten en de Thaise kip ziet er lekker kleurrijk uit. Voor het vismomentje deze week, schuif je een witvisfilet met mosterdsaus en groente de oven in.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 117 makkelijke recepten

Maandag: wortel noedels met shiitake

Dit vega recept heeft Beaufood ooit voor mij gemaakt als gastblog. Bo is één van de co-workers van Hashtag Workmode. Het is altijd gezellig om haar weer te zien op kantoor. Kijk zeker eens op haar blog. Ze maakte heerlijk makkelijk én culinaire recepten.

Wortel noedels met shiitake

Dinsdag: tagliatelle met romige preisaus

Bij tagliatelle vind ik een romige saus altijd lekker. Deze saus maak je zelf zonder pakje en zakje met kookroom, prei en kip. Een maaltijd die het hele gezin lust.

tagliatelle met romige preisaus

Woensdag: witvisfilet met mosterdsaus

Langzaam kom ik in een ritme. Tegenwoordig eten wij op dinsdag vega en probeer ik ook bewust 1x per week vis te eten. Witvis en mosterd is altijd een goede combinatie. Lekker met een aardappeltje en boontjes.

witvis filet met mosterdsaus

Donderdag: thaise kip met courgette noedels

Van de vis naar Thaise kip met courgette noedels en zoete aardappel. Een heerlijke kleurrijk en smakelijk maaltje.

Thaise kip met courgette groente en zoete aardappel

Vrijdag: beef teriyaki spiesjes

Wie is er ook gek op biefstuk? Nou dan vind je deze teriyaki spiesjes vast een goed idee. Het is vrijdag dus dan eten we er lekker stokbrood bij.

Beef teriyaki spiesjes

Zaterdag: overnight oats met kokos en mango

Kokos en mango associeer ik met de zomer. De warme pap heb ik al aan de kant geschoven. Overnight oats is dan een goed idee.

Overnight oats kokos en mango. Binnen 5 minuten staan er twee ontbijtjes voor je klaar. Lekker met Griekse yoghurt, havermout, kokosmelk en mango.

Zondag: raw chocolade taartje

Hmmm, zondag is bakdag maar dat is bij dit taartje niet nodig. Ik at dit taartje een paar jaar geleden in Bali toen ik alleen op reis was. Yum!

raw chocolade taartje

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 117 met makkelijke recepten voor het hele gezin. Van tagliatelle met roomsaus, thaise kip, vis uit de oven tot biefstuk spiesjes.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.