Lezersfoto’s #1

Weet jij waar ik nu echt blij van word? Als jullie mij berichtjes sturen van één van mijn recepten. Nog leuker vind ik het als jullie er een foto bij doen. Ik heb de laatste tijd zoveel foto’s voorbij zien komen, dat ik deze graag met jullie deel. Hier komt ie dan de eerste editie lezersfoto’s #1.

Ik kan zo gelukkig worden van die foto’s die jullie bijvoorbeeld onder een Facebook post zetten of delen via social media. Voor dat laatste is het wel noodzakelijk dat je de #lekkeretenmetlinda gebruikt (met een openbaar profiel) anders kan ik jullie niet vinden. Toen ik ruim 2 jaar gelden startte met bloggen, had ik nooit gedacht dat jullie zo enthousiast met mijn recepten aan de slag gingen.

Zodra ik een bakrecept online zet, krijg ik binnen een halve dag al berichten dat jullie er mee aan de slag gaan. Hoe cool is dat? Zondag herhaalde ik mijn havermoutkoeken met wortel op Facebook en zie hier de resultaten:

lezersfoto's 1 havermoutkoek met wortel

Conny van de Stam-Freeleus ging direct aan de slag. Yvonne van Baardwijk maakte uiteindelijk de variant met appel.

lezersfoto's 1 appelkoeken van havermo

Het recept voor zelf tortilla wraps maken zorgde voor een drukke dag op de site. Voor mij stond dit recept al tijden op mijn “to-do” lijst. De dag ervoor heb ik dit recept snel in elkaar gedraaid. Ik heb het geweten, want jullie hebben er veel vragen over gesteld. Balance4You&kids heeft mijn recept een beetje aangepast en volkoren speltmeel gebruikt. En belegt met roomkaas light, gerookte zalm en rucola.

lezersfoto's 1 zelf tortilla wraps maken

Marleen maakte mijn recept van spelt met pompoen, wortelen en rucola. Ze maakte er zelf een collage van op .

lezersfoto's 1 spelt met pompoen, wortel en feta

Kijk eens naar het ontbijtje van Lauren van de Groep. Mijn banaan havermout uit de oven ziet er prachtig uit. In het kader van de variatie stopte zij er nog stukjes walnoot en chocolade in.

lezersfoto's 1 banaan havermout uit de oven

Ger van Dam stuurde mij via Facebook haar kedgeree met makreel met de tekst: “Lekker en leuk recept Linda. Mooi ziet het er uit hè! Fijne avond.” Ik zit dan echt met zo’n big smile op de bank.

lezersfoto's 1 Kedgeree met makreel

Ook “oudere” recepten doen het nog steeds goed bij jullie. Barbara Gebuis ging aan de slag met de simpele kikkererwten burgers.

lezersfoto's 1 simpele kikkererwtenburgers

Bij Eveline Ooms hebben ze gesmuld van het rauwe chocoladetaartje. “Met de goedkeuring van mijn kleine lieve meisje” Oh wat schattig zeg.

lezersfoto's 1 raw chocolade taartje

Maak je iets van mijn blog? Plaats dit gerust op mijn Facebook pagina (op mijn tijdlijn of stuur mij een privébericht). Of deel de foto op Instagram, Facebook op Twitter. Vergeet dan niet om de hashtag#lekkeretenmetlinda te gebruiken. Zo kan ik je namelijk terugvinden. Wie weet sta jij met je foto (én site) in het volgende blog.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.