Lezersfoto’s #3

Het is tijd voor alweer de 3e editie van de lezersfoto’s. Elke keer word ik weer zo blij als jullie foto’s zetten onder een Facebook post of #lekkeretenmetlinda gebruiken op bijvoorbeeld Instagram. Zo kan ik namelijk de foto’s terugvinden.

De zomer is nu echt begonnen en daar hoort natuurlijk watermeloen bij. Heidy maakt de watermeloen salade met geitenkaas en rucola. Wat een mooie foto levert dit op zeg!

lezerfoto's 3

Het recept van de asperges in bladerdeeg heeft veel bij jullie losgemaakt. Ik heb er meerdere berichtje over gekregen. BvSteyn maakte toch echt wel de mooiste foto. Samen met de aardappel partjes uit de airfryer was het een heerlijke maaltijd. Hebben jullie ook een airfryer? Ik niet en ik weet eigenlijk niet wat ik van dit apparaat moet denken.

lezersfotos 3

Dianta ging aan de slag met Dé pastasalade. Zij voegde er nog gegrilde aubergine aan toe en had zoveel gemaakt dat er genoeg over was voor een lunch de volgende dag. Dit vind ik één van de mooiste lezersfoto’s die ik ontving. Ik kreeg er helemaal trek van.

lezersfotos 3

De kikkererwten curry is een blog uit de begin tijd. Een curry is ook nog eens extreem lastig om goed op de foto te krijgen. Ik vind dat Veronique er goed in geslaagd is.

lezersfotos 3

En ze maakte ook nog eens het bananenijs.

lezersfotos 3

Het rabarber seizoen is kort dus geniet ervan zolang het kan. Een crumble maken is echt niet zo moeilijk en de rabarber aardbeien crumble viel goed in de smaak bij Monique.

lezersfotos 3

De foto’s van de havermoutbroodjes blijven maar binnen stromen. Tough Cookie belegde de broodjes met cottage cheese, avocado en kiemen. Sportyelma heeft al veel van de blog gemaakt. Dit is haar versie van de havermoutbroodjes met lijnzaad, olijven, tomaat en pesto.

lezersfotos 3

Conchita maakte de snelle pita pizza’s met courgette, rucola en geitenkaas. Yum!

lezersfotos 3

De walnoten taart is bij Colette uit het het vormpje gegroeid maar hij is verrukkelijk, schreef ze enthousiast onder de Facebookpost. Ik kreeg er direct trek van.

lezersfotos 3

Ok, nog eentje dan. Saskia maakt het Vaderdag ontbijt van een ei in een broodje. Haar man vond het erg lekker!

lezersfotos 3

Maak je iets van mijn blog? Plaats dit gerust op mijn Facebook pagina (op de tijdlijn of stuur mij een privébericht) Of deel de foto op Instagram, Facebook op Twitter. Vergeet dan niet om de hashtag#lekkeretenmetlinda te gebruiken. Zo kan ik je namelijk terugvinden. Wie weet sta jij met je foto (én site) in het volgende blog.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.