Weekmenu makkelijke recepten 276

Het nieuwe weekmenu zit boordevol kerst inspiratie. De eerste dagen staan een aantal makkelijke maaltijden voor je klaar. Daarna kun je genieten van kerst recepten.

Wist je dat je alle recepten van dit weekmenu kunt opslaan in een account? Op deze manier hoef je niet iedere keer al je favoriete recepten op te zoeken. Met het hartje dat bij ieder recept staat, kun je het bericht opslaan in jouw favorieten.

Wat eten we vandaag?

De week voor de feestdagen is altijd druk en hectisch. Op het eetplanning staan dan ook makkelijke recepten. Ik heb zelfs twee eenpansgerechten voor je geselecteerd. Vanaf donderdag gaan we richting kerst met een heerlijke hartige taart. Voor de gourmet liefhebbers, staan er recepten klaar om zelf vlees en vis te marineren. Een populair voorafje is carpaccio en daar heb ik een leuke twist op bedacht. Voor eerst kerstdag heb ik een varkenshaas recept voor je klaarstaan.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 276

Maandag: Stoofpotje met kip

De komende dagen eten we graag nog even “normaal”. Alle ingrediënten voor dit stoofpotje met kip mogen in 1 pan. Het gerecht zit boordevol groente en hoeft niet uren te stoven. Ideaal voor deze drukke week voor de feestdagen.

Stoofpotje met kip

Dinsdag: Snelle pastasaus uit de blender

Binnen 5 minuten is de basis van je tomatensaus klaar! Alle ingrediënten mogen in de blender en vervolgens is de basis klaar. Puur en smaakvol.

Snelle pastasaus uit de blender

Woensdag: Eenpans spaghetti met balletjes

Het tweede eenpans gerecht van dit weekmenu. Dit keer mag je alle ingrediënten voor een pasta in één pan stoppen. Van braadworst draai je makkelijk en eenvoudig balletjes. Dit vlees is al op smaak en daar hoef je verder niks aan toe te voegen.

Eenpans spaghetti met balletjes

Donderdag: Uientaart met pecorino

Deze uientaart is een veelzijdig. Je kunt deze hartige taart als hoofdgerecht eten, maar ook in kleine hapjes snijden voor bij de borrel. Voor donderdag serveer je er een groene salade bij en klaar is je maaltijd.

Uientaart met pecorino

Vrijdag: Gourmetrecepten met vlees

Wij smeren kerst uit over 4 dagen. Misschien doe jij dit ook wel. Gourmetten is altijd lekker en makkelijk met kerst. Wij zetten het gourmet apparaat ook 1 dag op tafel. De marinades maak ik graag zelf en daar vertel ik je alles over in dit blog.

Gourmetrecepten met vlees

Zaterdag: Carpaccio tompouce met truffel mayonaise

Wie lust er nu geen carpaccio? Dit is een carpaccio met een twist, door er een tompouce van te maken. Lust je geen truffel mayo, gebruik dan pesto.

Carpaccio tompouce met truffel mayonaise

Zondag: Varkenshaas uit de oven met champignonsaus

De topper bij elk kerstdiner: varkenshaas uit de oven met champignonsaus. Dit gerecht kan niet mislukken en lust echt iedereen.

Varkenshaas uit de oven met champignonsaus

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Recepten bewaren op Pinterest!

Bewaar mijn recepten op Pinterest, zodat je deze makkelijk en snel terug kunt vinden. Pin onderstaande afbeelding en bewaar deze op één van je Pinterest borden.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.