Weekmenu makkelijke recepten 202

Het is zaterdag en het weekmenu met makkelijk recepten 202 staat weer klaar. De eetplanning is deze week een klein beetje anders, vanwege Pasen. Op maandag staat er een heerlijk gebraden kip uit de oven op de eetplanning. Zoek je nog een laatste ontbijt recept, amuse of hoofdgerecht voor Pasen? Bekijk hier de verzameling met paasrecepten.

De rest van de week ziet eruit zoals je gewend bent met een stamppot vol lente smaken, een vispakketje en een eerste recept met witte asperges. Het weekend kun je aan de bak met ontbijtwafels en heerlijke muesli repen. Geniet lekker van je paasweekend.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 202

Maandag: gebraden kip van Jamie Oliver

Het is tweede paasdag en dan komt er comfortfood op tafel. Bij ons staat er bierkip van de basterd op de planning. Dit inspireerde mij om deze gebraden kip van Jamie op het weekmenu te zetten.

Gebraden kip van Jamie Oliver

Dinsdag: spinazie stamppot met gerookte kip

In de lente vervangen we de winterse groente door spinazie en de worst door gerookte kip. Zo heb je lentesmaken op je bord.

Spinazie stamppot met gerookte kip en rode pesto. Deze zomerse stamppot heeft een Italiaanse twist.

Woensdag: noedels met kip, groente en pindasaus

Vandaag staat er een lekker en makkelijk recept op de planning: noedels met kip en groente. Als extra smaakmaker kun je zelf pindasaus maken, dat is echt een fluitje van een cent. Je huisgenoten zullen je dankbaar zijn.

Noedels met pittige pindasaus

Donderdag: kabeljauw pakketjes met venkel

Het visje van het weekmenu zijn deze kabeljauw pakketjes met venkel uit de oven. Lekker met gebakken aardappeltjes en eventueel een groene salade. Deze pakketjes misstaan trouwens ook niet met Pasen op tafel.

kabeljauw met venkel

Vrijdag: plaattaart met asperges

Heb je de eerste asperges al gespot? Probeer deze makkelijke plaattaart met asperges eens. Echt heerlijk!

Aspergetaart met filodeeg en rauwe ham

Zaterdag: havermoutwafels met appel

In dit recept zit al het goede van een havermout ontbijt. Van alle ingrediënten maak je een beslag om wafels mee te maken. Zoek de wafelijzers van het tosti apparaat alvast op.

Havermoutwafels

Zondag: muesli repen maken

Mijn zoon is gek op deze zelfgemaakte muelsirepen. Hij zei letterlijk: “mama kost dit veel tijd om te maken? Ik wil dit graag vaker eten“.

Mueslirepen maken met honing

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu makkelijk recepten 202 voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.