Weekmenu makkelijke recepten 267

Het is weer zaterdag en een nieuw vers weekmenu staat voor jullie klaar. Pak het boodschappenlijstje en de agenda erbij en bepaal welke gerechten deze week voor het avondeten bij jullie op tafel komen. De eetplanning zit vol makkelijke recepten voor de vakantie zoals eenpansgerechten voor de camping, barbecue recepten en een maaltijdsalade.

Wat eten we vandaag?

Mocht je nog op vakantie zijn, dan wordt je vast blij van dit weekmenu. De week start met een vegetarisch recept met feta. Persoonlijk ben ik dol op deze kaas. Je maakt het gerecht met verse pasta klaar in een bbq met deksel. De pasta zelf kook je even in een pan natuurlijk :). De maaltijdsalade van de week is met spinazie en couscous. Op vakantie is koken vaak anders. Dan zijn eenpansgerechten ideaal. Voor de bbq staan deze week zelfs twee recepten klaar: kip fajitas pakketjes en gegrilde aubergine. Als het weer tegenvalt, maak je de gerechten in de oven of grill pan.

In het weekend kun je aan de slag met een chiapudding ontbijt. Dit is helemaal hip op TikTok de laatste tijd. Daarbij kun je zondag aan de slag met een zelfgemaakte saus voor bij de bbq.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 267

Maandag: feta pasta

Thuis maak je de feta pasta klaar in de oven. Op de camping (vakantiehuisje) is de pasta feta nog sneller klaar met de skottelbraai of bbq met deksel en verse pasta.

feta pasta van de bbq

Dinsdag: spinazie salade met nectarine, couscous en spek

De maaltijdsalade van deze week is een spinazie salade met nectarine. De couscous zorgt voor vulling en de spek is een heerlijke tegenhanger van het zoete fruit.

Spinazie salade met nectarine

Woensdag: eenpansgerechten voor de camping

Op vakantie willen we makkelijk en lekker eten toch? Het zijn stuk voor stuk makkelijke camping recepten, waar je 1 pitje voor nodig hebt. Kies uit waar je zin in hebt deze week.

10 x eenpansgerechten voor op de camping

Donderdag: kip fajitas van de bbq

Deze kip fajitas pakketjes zijn eigenlijk kip spiesjes met stukken paprika. Alleen krijg ik de groente niet altijd gaar en dan zijn deze pakketjes dus een handige oplossing.

Kip fajitas pakketjes van de bbq

Vrijdag: aubergine met feta dip

Op deze manier lust ik aubergine elke dag wel. Maak de feta dip van te voren. Grill de groente en serveer met de dip. Koop er nog lekker stokbrood bij om het restantje van de fetadip mee op te maken.

Gegrilde aubergine

Zaterdag: chiapudding met blauwe bessen

Heb jij wel eens chiapudding gemaakt? Het is een perfect alternatief voor yoghurt of kwark. Tegenwoordig eet ik het 1 of 2 keer per week. Lees mee hoe je dit ontbijtje in de avond al klaarzet.

Chia pudding

Zondag: bbq sauzen zelf maken

Bij een bbq horen ook sauzen. Een saus voor bij de barbecue maak je makkelijk zelf. Het is echt een fluitje van een cent en in dit verzamelblog laat ik je zien hoe je zelf sauzen voor bij de barbecue maakt.

8 x barbecue sauzen

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.