Weekmenu makkelijke recepten 221

Het eerste weekmenu voor het nieuwe schooljaar staat klaar. De eetplanning geeft houvast en het helpt om terug in het ritme te komen. Ik heb er bewust voor gekozen om maaltijden vol groente in het nieuwe menu op te nemen. Een beetje extra groenvoer kunnen wij thuis wel gebruiken. Hoe zit dit bij jullie?

We doen een rondje Europa met een lekker Frans, Italiaans en Grieks recept. Daarbij geef ik je ook inspiratie voor de lunchbeker van de kids. Geniet ervan.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 221

Maandag: vega spiesjes met tzatziki

De maandag starten we zonder vlees natuurlijk met deze vega spiesjes met tzatziki. Grill de spiesjes in de pan. Mocht het geen bbq weer zijn, serveer de spiesjes dan als onderdeel van een aardappel en groente maaltijd. Verandering van spijs doet eten!

Vegetarische barbecue spiesen

Dinsdag: ratatouille

Een ratatouille zit boordevol groente. Dat is ook de reden dat ik van deze maaltijd houd. Je kunt het werkelijk overal maken: in de skottelbraai op vakantie of gewoon thuis in de wok. Geniet ervan.

Ratatouille voor op de camping

Woensdag: caprese pasta salade

Een pasta salade is altijd een goed idee. We houden het vakantie gevoel met deze caprese pasta salade.

Caprese pasta salade

Donderdag: gevulde paprika met rijst

Een paprika vullen met rijst is oldschool en altijd lekker. Check jouw koelkast op restjes en vul de paprika met rijst, groente en vlees.

gevulde paprika met rijst

Vrijdag: kip gyros wraps

Bij mij thuis zijn ze gek op deze kip gyros wraps. De smaakt van de kip brengt je even terug naar een Grieks eiland.

Kip gyros wrap met tzatziki

Zaterdag: overnight oats met kokos en mango

Hoe zomers ziet dit ontbijtje van overnight oats met mango eruit? Wat een heerlijke tropische verrassing is dit toch!

Overnight oats kokos en mango. Binnen 5 minuten staan er twee ontbijtjes voor je klaar. Lekker met Griekse yoghurt, havermout, kokosmelk en mango.

Zondag: 3 x limonade recepten voor kinderen

Het weekmenu sluiten we af met inspiratie voor in de drinkbeker van school. Wat geef jij de kids mee, de gezonde fristi, ice-tea of fruitwater?

Limonade recepten

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten voor de zomer 2021

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.