Het nieuweweekmenu vol comfortfood past perfect bij het koude weer. We duiken lekker de keuken in voor draadjesvlees en een recept voor stoofperen. Wat mij betreft is het stamppotten seizoen begonnen met als eerste een recept met spitskool en cashewnoten. Heb je wel eens lasagne uit de pan gemaakt? Echt dit is zo easy. Ik zal niet alle gerechten direct verklappen. Kijk zelf maar even.
Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda
p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.
Weekmenu 90 makkelijke recepten
Maandag: spitskool stamppot met cashewnoten
De klassieke stamppoten kennen we inmiddels wel. Vandaag eens even een ander soort stamppot met gebakken spitskool.
Dinsdag: stoofvlees in rode wijn
Yeah, stoofvlees mag weer. Ik voel mij altijd een gelukkige huisvrouw, zodra de braadpan op het vuur staat. Maak een grote portie, zodat je er een paar keer van kunt eten.
Woensdag: lasagne uit de pan
Wat een uitvinding is lasagne uit de pan. Ideaal voor als je geen oven hebt.
Donderdag: slanke roerbak met biefstuk
Na het draadjesvlees en de lasagne, kies ik nu bewust voor een lichtere maaltijd boordevol groente.
Vrijdag: pita met fetaspread en gegrilde groente
Op vrijdag is het feest met deze feta spread met gegrilde groente op een pitabroodje. Wij vonden het thuis allemaal de bom!
Zaterdag: stoofperen
Gebruik voor de stoofperen de Gieser Wildeman, dit peertje heeft van zichzelf een zoetere smaak.
Zondag: honing abrikozen brood
Zondag is bakdag. Dit brood hoeft niet te rijzen of gekneed te worden. Het deeg kan direct de oven in.
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.