• Skip to secondary menu
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Lekker eten met Linda

Lekkere en makkelijke recepten

  • HOME
  • RECEPTEN
    • Weekmenu
    • Barbecue recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Snack
      • HAPJES
      • Sinterklaas recepten
    • Drankjes en smoothies
    • Diner
    • Vegetarisch
    • Dessert
  • E-BOOKS
    • E-BOOK BARBECUE RECEPTEN
    • KOKEN OP DE CAMPING
  • INSPIRATIE
    • Algemene tips
    • Op bezoek bij
    • Review
    • Sport
      • Bikini body guide
      • FOOD EN MOVING EXPERIENCE
  • CONTACT
    • Over mij
    • Persoonlijk
    • Adverteren
    • Privacyverklaring
  • ZOEKEN

Spaghetti bolognese van Jamie Oliver

Spaghetti bolognese van Jamie Oliver

oktober 24, 2014 door Linda 59 Reacties

Deze spaghetti bolognese van Jamie Oliver maakt mij altijd zo blij. Slechts 20 minuten voorbereidingstijd en vervolgens gaat de pan met saus 1,5 uur de oven in. Het hele huis ruikt erna. Op en top comfort food.

Ik heb lang getwijfeld of deze spaghetti bolognese gerecht wel bij mijn blog past. Er zit een behoorlijke hoeveelheid gehakt in en zelfs spek. Aan de andere kant, een blog is een weerspiegeling van mezelf en deze saus eten wij thuis zo graag. Zonder pakje en zakje en bomvol smaak.

Weet je wat nog meer telt? Iedereen lust dit recept en dat is zo fijn. Door de langzame garing in de oven ontstaat er een zacht smeuïge ragù. Ik ben altijd zo gelukkig als ik schoon gelikte borden terug krijg.

Mijn kinderen konden zich niet inhouden toen ik de foto’s maakte. “Mam, mag ik een hapje.” Ze zaten er als twee aasgieren bij. Snel pakte ik mijn camera en maakte deze spontane foto’s.  

Enne mocht deze saus bevallen, dan kan ik je de chili con carne van Jamie ook aanbevelen…

Pasta bolognese Jamie Oliver

Pasta bolognese Jamie

Spaghetti bolognese van Jamie Oliver

Recept voor 10-12 personen:

  • 10 plakjes pancetta (Italiaans speksoort)
  • 1 flinke eetlepel verse rozemarijn
  • olijfolie
  • 2 grote uien
  • 5 teentjes knoflook
  • (optioneel) 1 chili pepertje fijngesneden en zonder zaadjes
  • 800 gram goede kwaliteit rundergehakt
  • 2 theelepels gedroogde oregano
  • 2 blikken tomaten à 400 gram
  • 1 fles passata
  • 150 gram  zongedroogde tomaten
  • zeezout en zwarte peper uit de molen
  • volkoren spaghetti
  • voor erbij: handje verse basilicum & geraspte Parmezaanse kaas en een groene salade
  • extra nodig: ovenvaste pan van 28 cm doorsnede

Stappen om zelf spaghetti bolognese van Jamie Oliver te maken:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de plakjes pancetta in stukjes en hak de rozemarijn grof.
  3. Zet een grote ovenvaste pan op het vuur met een beetje olijfolie erin en bak de pancetta en rozemarijn licht goudbruin.
  4. Snijd de uitjes en knoflook fijn en voeg toe aan de pan. Houd je van pit? Voeg dan het fijngesneden chilipepertje (zonder zaadjes) toe. Bak alles ongeveer 3 minuten totdat de ui zacht is.
  5. Doe het gehakt erbij en roer goed. Hak ondertussen de zongedroogde tomaatjes fijn. Voeg na 5 minuten de oregano, tomaten, passata en de zongedroogde tomaatjes toe.
  6. Voeg naar smaak zeezout en peper toe en dek de pan af met een deksel. Ik zet de deksel op zijn kop erin, anders past het niet in mijn oven. Of gebruik bakpapier om de pan af te sluiten. Heb je geen grote ovenvaste pan, laat de saus dan heel zachtjes pruttelen op het vuur.
  7. Zet de pan 1,5 uur in de oven. Na 30 minuten kan je de temperatuur terugzetten naar 160 graden.
  8. Kook de spaghetti als de saus bijna klaar volgens de verpakking in een grote pan met gezouten kokend water.

Tip: zet een rozemarijn plantje in de tuin of op het balkon. Dit kruid heeft nauwelijks verzorging nodig en groeit goed. Zo heb je altijd verse rozemarijn in huis en hoef je geen dure flowpacks te kopen.

Tip: het handige aan deze pasta saus is dat je 1x voor 3 avonden gekookt hebt. De rest vries je dan ook lekker in. Ideaal voor drukke dagen en zo eet je toch een lekkere zelfgemaakte hap!

Bron: Jamie Oliver – Happy days met The Naked Chef

Bolognese saus Jamie Oliver

Nieuwsbrief: wil je mijn tips en recepten om makkelijk, bewust en vooral lekker te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg mij op Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Bloglovin’ | Google+
Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees hier mijn disclaimer.

Categorie: Diner Tags: bolognese saus maken, bolognese saus recept, comfort food, hoe maak je zelf pastasaus, Jamie Oliver, jamie oliver recepten, koken zonder pakjes en zakjes, pasta, pasta saus maken, pasta saus recepten, pastasaus, spaghetti, spaghetti bolognese, spaghetti recepten, zelf pasta saus maken

Lees Interacties

Reacties

  1. Jose zegt

    oktober 27, 2014 om 11:44 am

    Wat een heerlijk recept!!!!

    Beantwoorden
  2. Chris zegt

    oktober 27, 2014 om 7:31 pm

    Het ziet er heeerlijk uit Linda! Toevallig aten wij gister nog pasta bolognese, echt zulk lekker comfort food. Wel met extra kaas ;-).

    Beantwoorden
  3. Megan zegt

    november 3, 2014 om 3:48 pm

    Ik heb deze saus vorige week gemaakt en hij is verrukkelijk!! Iedereen, inclusief de kinderen, smulde ervan. Wat overbleef zit in de vriezer en eten de kinderen volgende week met de oppas als mijn man en ik een etentje hebben. Best jammer dat ik dit heerlijke eten dan misloop dus deze saus ga ik zeker nog eens maken!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      november 3, 2014 om 8:11 pm

      Hi Megan, fijn om te horen. Dit recept is echt een topper. Favoriet bij iedereen. Ik hoop dat je er nog vaak van zult genieten. Gr. Linda

      Beantwoorden
  4. Monika zegt

    februari 14, 2015 om 10:42 am

    Hoi Linda,

    Wij wonen maar met zijn tweetjes, dus willen ook lekker wat invriezen. Als je de ingevrorwn saus later gaat klaarmaken, doe je dat dat in de pan verwarmen of in de oven?

    Beantwoorden
  5. Linda zegt

    februari 17, 2015 om 4:58 pm

    Staat momenteel in de oven. Ik ben benieuwd. Mijn man is gek op bolognesesaus en kreeg het verzoek eens een recept zonder wortel te maken. Vanavond wacht ik in spanning af of het door de keuring komt :-) Het ruikt zo lekker… kan niet mis gaan…

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      februari 17, 2015 om 6:34 pm

      Hi naamgenoot

      Beantwoorden
  6. Linda zegt

    maart 15, 2015 om 5:38 pm

    hoi linda wij hebben de zelfde naam en het was verukkelijk echt goddelijk eten

    Beantwoorden
  7. Edwin zegt

    mei 7, 2015 om 1:49 pm

    Afgelopen weekend de bolognese saus gemaakt met zelfgemaakte spaghetti. Mijn kinderen vonden het heerlijk! Zeker een aanrader.

    Beantwoorden
  8. Marjon Postma zegt

    augustus 7, 2015 om 10:26 am

    Lijkt me heerlijk, leuk als afwisseling voor ons ‘vaste’ pastasausrecept. Staat voor vanavond op het menu!

    Beantwoorden
  9. Gerda zegt

    augustus 27, 2015 om 1:18 pm

    Kilo’s zelfgekweekte tomaten gekregen van de buurvrouw dus jouw recept gevolgd. Ik heb net de pan in de oven gezet en kan niet wachten tot ‘ie eruit mag!

    Beantwoorden
  10. Terry zegt

    september 15, 2015 om 9:41 pm

    Bedankt voor dit heerlijke recept! We hebben in totaal er 3 keer met 4 volwassene van gegeten.

    Beantwoorden
  11. Marianne Knetemann zegt

    september 18, 2015 om 7:00 pm

    Yepp dit is ook ons favo recept voor spagetti bolognese .Mijn zoons vinden het een top recept

    Beantwoorden
  12. Sanne M zegt

    oktober 1, 2015 om 6:29 pm

    Hoi Linda, dit recept is echt super lekker! Daarom ga ik het nu gebruiken voor een schoolproject (Food Design). Daarbij moeten we een diner van twee recepten maken, en jou recept zit erbij!
    Groetjes Sanne

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      oktober 2, 2015 om 9:25 am

      Oh wat leuk Sanne! Ik ben heel benieuwd. Ga je het op school ook maken of mag je thuis wat voorbereiden? De saus moet namelijk wel 1,5 uur in de oven. Succes en stuur jij mij een foto? X Linda

      Beantwoorden
  13. monique zegt

    februari 12, 2016 om 12:04 pm

    Dit recept heb ik eerder gemaakt en van de overgebleven saus, die ik had ingevroren, heb ik later een heerlijke lasagne gemaakt.
    Succes gegarandeerd.

    Beantwoorden
  14. linda zegt

    maart 1, 2016 om 8:11 pm

    Wauw wat een heerlijk recept, wij hebben er vanavond lekker van gegeten en gelukkig genoeg over om nog in de vriezer te bewaren voor een avondje “lekker makkelijk” haha. Dank je wel voor het recept.
    groetjes Linda

    Beantwoorden
  15. Christa Vliegen zegt

    maart 22, 2016 om 5:44 pm

    Heerlijke saus, ik heb wel 2 rode paprika’s gepeld en gemixed toegevoegd! Iedereen tevreden en lekker gesmuld!

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      maart 23, 2016 om 1:17 pm

      HI Christ, altijd goed. Hoe meer groente hoe beter. Leuke toevoeging. Groeten, Linda

      Beantwoorden
  16. Mike zegt

    april 18, 2016 om 7:02 pm

    De keuken, het hele huis ruikt al heerlijk, terwijl de prutteltijd nu pas is ingegaan. Heb ook even geproefd, mmmh, dit gaat yammie worden! Dank voor het delen van dit gemakkelijk te maken recept! Jamie is een smulpaap, dus kan niet misgaan…

    Beantwoorden
  17. Marina zegt

    juni 28, 2016 om 12:55 pm

    Hallo Linda, top recept ik heb alleen een vraagje: ik heb nog behoorlijk wat verse tomaten liggen.
    Kan ik deze hiervoor gebruiken?
    Groetjes Marina

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      juni 28, 2016 om 6:58 pm

      Ja, dat lijkt mij wel. Ik weet alleen niet hoeveel je er nodig hebt en het ligt eraan of je het velletje eraan wilt hebben of niet. Gr. Linda

      Beantwoorden
  18. myrna zegt

    september 15, 2016 om 11:18 am

    Heerlijk! Helaas kan ik geen uien en knoflook eten momenteel…ik ga eens kijken of ik er een goede smaak aan krijg als ik ze alleen fruit en de olie daarvan door de saus doe..

    Beantwoorden
  19. Caroline zegt

    november 18, 2016 om 11:52 pm

    Als je het zachtjes op het vuur laat pruttelen? Ook 1,5 u? Mag het anders ook in een ovenvaste schaal?

    Beantwoorden
  20. Wies zegt

    november 19, 2016 om 7:36 pm

    Ik heb mager gehakt gebruikt en spekblokjes in plaats van pancetta. Mijn saus is erg vochtig. Kan het liggen aan de ingrediënten die ik gebruik en heb je hier tips voor? Hoor het graag.

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      november 21, 2016 om 9:12 am

      Hi, jammer dat ik niet even met je mee in de pan kan kijken he. Ik heb nl geen idee of je verder het recept hebt opgevolgd. Bij mij is de saus nl altijd dik. Een volgende keer zou je de saus nog even kunnen inkoken zonder deksel op de pan. Ik hoor het graag. Linda

      Beantwoorden
    • Linda zegt

      november 25, 2016 om 8:53 am

      Hi Wies, ik heb nog even nagedacht. Heb je toevallig tomatenblokjes gebruikt ipv gepelde tomaten? Dat zou een verklaring kunnen zijn. Gr. Linda

      Beantwoorden
  21. Linda zegt

    juni 3, 2017 om 9:51 pm

    Super gelukt. Héérlijke saus! Maar natuurlijk geen bolognese variant zonder toevoeging van een flinke scheut rode wijn…..

    Beantwoorden
  22. Fabienne zegt

    juni 12, 2017 om 11:16 pm

    Echt een top recept! Iedereen vindt het lekker :-)
    Kids (5 en 7) ook altijd heerlijk bordjes leeg wanneer ik jouw recept op tafel zet.
    Dank je wel voor deze topper!!! :-))

    Beantwoorden
  23. Wilma zegt

    augustus 9, 2017 om 8:55 am

    Hallo Linda,
    Een heerlijke saus! Maar ik vond dat het in de oven wat ’te hard’ was gegaan. Teveel ingedikt. Vandaag maak ik hem weer en probeer dan de gietijzeren pa 1,5 uur op een sudderpitje te laten staan. Je hoort nog van het resultaat.
    Hartelijke groet,
    Wilm

    Beantwoorden
  24. Sandra zegt

    september 18, 2017 om 5:49 pm

    Heb de saus gemaakt maar valt mij eerlijk gezegd beet je tegen. De zon gedroogde tomaatjes smaak is namelijk heel erg sterk. Het had voor mij iets kruidenier gemogen terwijl ik al wat meer Italiaanse kruiden heb toegevoegd. Misschien mis ik ook iets zoets??? Of heb ikniets verkeerds gedaan????

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      september 19, 2017 om 10:14 am

      Hi Sandra, jammer dat de saus niet helemaal aan je verwachting voldeed. Misschien kun je de volgende de helft van de zongedroogde tomaatjes gebruiken? Heb je verder het recept precies opgevolgd, want ik doe er geen Italiaanse kruiden in maar oregano? Dat geeft naar mijn idee meer smaak af. Laat het even weten, dan denk ik met je mee. En het zou ook kunnen dat deze saus niks voor je is. Hoop ik niet eigenlijk want ik heb er al zoveel mensen blij mee gemaakt. Zowel op de site als mijn hele vriendenkring. Gr. Linda

      Beantwoorden
  25. Jannine Mirck zegt

    november 1, 2017 om 7:04 pm

    Hoi Linda,

    Vandaag dit recept gemaakt en we hebben er heerlijk van gesmuld. Maar we vonden het toch wat zurig. Is dat normaal?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      november 6, 2017 om 10:22 am

      Hi, dit is voor het eerst dat ik deze opmerking krijg. Ik vermoed dat het zuurtje door de tomaten komt. Misschien een ander merk passata gebruiken? De ene fles is namelijk de andere niet. Gr. Linda

      Beantwoorden
  26. Ingrid zegt

    november 22, 2017 om 7:41 pm

    Hi Linda,
    Vandaag de saus gemaakt.
    Ik vond het heerlijk.
    Het overige gaat idd de vriezer in.
    Door het zoeken naar pasta saus ben ik op je site gekomen. Ben er heel erg blij mee. Ziet er goed uit!!!
    Bedankt
    Gr Ingrid

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      november 23, 2017 om 10:45 am

      Hi Ingrid,

      Wat leuk om te horen! Dank je wel.

      Beantwoorden
  27. Femke zegt

    november 23, 2017 om 2:36 pm

    Ik ben m nu voor tweede keer aan t maken. De pan staat nu in de oven. Wat een super lekker recept. Hier mooperde ze altijd op bolgnesesaus omdat t te tomaterig was en dat vonden ze niet lekker. Maar deze is top!

    Beantwoorden
  28. Martine zegt

    januari 3, 2018 om 11:16 pm

    Hallo Linda,

    Hartelijk dank voor je mooie site van een bijna ex-“pakjeskoker”.
    Ik weet dat je vooral moet durven, maar het is zo jammer als je door je slechte kruidenkennis 2,5 kilo gehakt verknoeit (3x recept).
    Mijn vraag is: mag je ook 1/2 oregano en 1/2 Italiaanse kruidenmix gebruiken?
    En wordt het netzo lekker als je veel groenten zoals wortels, bleekselderij, paprika en courgette toevoegt? Of is dan de balans weg en het gerecht verpest? En maakt het veel verschil als ik deze keer de dure pancetta vervang door een blok gerookt ontbijtspek?

    Ik heb je saus al een keer gemaakt maar dan de oregano( ik durfde niet) vervangen door Italiaanse kruiden en een zak Italiaanse roerbakgroentes toegevoegd en dat was heerlijk

    En ik heb de saus een keer gemaakt als boven + wortel en bleekselderij, ook heerlijk..

    Daarom wil ik nu een grote batch maken, maar dan met oregano. Half oregano, half Italiaanse kruiden.
    En gerookte ontbijtspek i.p.v. pancetta. Is dat ook ok?

    Domme vragen bestaan toch niet? :p

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      januari 8, 2018 om 9:36 am

      Hi Martine, dank voor al je vragen. Wat mij betreft kun je alle aanpassingen doorvoeren die je wilt, want dat is juist zo leuk aan koken. Geef je eigen draai aan een recept. Alleen weet ik niet hoe de smaak is als je ineens veel groente aan toevoegt omdat het huidige recept meer een tomatensaus met gehakt is. Daarbij gebruik ik normaal een paar plakjes pancetta (vleeswaren) en met een blok gerookt ontbijtspek voeg je in verhouding meer vlees toe. Mijn advies is om altijd vers gekocht gehakt te nemen en niet uit de vriezer om het vervolgens weer in te vriezen. Gr. Linda

      Beantwoorden
  29. Geertje zegt

    januari 3, 2018 om 11:34 pm

    Mag je het gerecht nogmaals invriezen als je eerder ingevroren gehakt gebruikt?

    Beantwoorden
  30. Trijntje zegt

    februari 3, 2018 om 6:37 pm

    Vanavond eindelijk gemaakt. Hij is heerlijk, wordt toegevoegd aan mijn favoriete recepten. Dank je wel

    Beantwoorden
  31. Monique Jansen zegt

    februari 20, 2018 om 9:44 pm

    Hoi Linda,
    Mag ik vragen welke passata je gebruik, zitten hier kruiden in?
    Of kun je ook gezeefde tomaten i.p.v. passata nemen?
    Groet, Monique

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      februari 21, 2018 om 11:00 am

      Hi, ik gebruik vaak een fles passata van AH bio. Er zitten nl al genoeg gezeefde tomaten in blik in. En het maakt natuurlijk niet uit als je kiest voor een fles met extra kruiden. Lijkt mij ook lekker.

      Beantwoorden
  32. Roos zegt

    maart 7, 2018 om 4:15 pm

    Hoi Linda, de pan staat nu op en dit ruikt al heerlijk!!

    Ik wilde even inhaken op de “zurige” smaak die ik net las…… ik heb in het verleden vaak deze zurige smaak gehad als ik een blik GEPELDE tomaten gebruikte voor mijn lasagna. Maar het blik tomatenBLOKJES is wat zoeter! :-)

    Bedankt voor het delen van dit recept!

    Groet,
    Roos

    Beantwoorden
  33. Noelle zegt

    mei 16, 2018 om 4:13 pm

    Hoi Linda, in het verleden heb ik dit recept succesvol gemaakt. Ik heb sinds kort een slowcooker en het lijkt mij ook een ideaal gerecht voor mijn crockpot. Denk je dat dit kan? Groet, Noëlle

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      mei 22, 2018 om 10:15 am

      Natuurlijk, het lijkt mij geen enkel probleem. Laat je weten hoe het smaakte? Gr. Linda

      Beantwoorden
  34. Inge zegt

    mei 30, 2018 om 5:48 pm

    Ik heb de saus ook gemaakt. Terwijl de jongste verschrikt vroeg.. zitten er tomaten in (ja dus) vond hij het toch heel lekker. Ik heb precies het recept gevolgd, ook de bio passata van de appie gebruikt, de variant met kruiden. De rode peper kon ik de volgende keer achterwege laten van 2 van de 3 kids.
    Maar verder waar normaal gesproken de ketchupfles nog wordt gebruikt bij de saus die ik normaal maak.. bleef deze nu in de koelkast :-)
    Had alleen gehoopt er 3x van kunnen gaan eten, dat wordt 2x wat positief is met ik als volwassene en 3 al wat oudere kinderen.

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      mei 31, 2018 om 9:35 am

      Hi Inge, wat heerlijk zeg en zelf de ketchup bleef in de koelkast. Fijn! De saus is vrij machtig vind ik, maar het is lastig om niet te veel op te scheppen (weet ik uit ervaring). Groeten, Linda

      Beantwoorden
    • Inge zegt

      juni 25, 2018 om 7:20 pm

      Heb de ingevroren saus vandaag gebruikt voor de spaghetti van vandaag. Doe het normaal nooit (blijft vaak niks over) maar wat een uitkomst om veel saus te maken en hij smaakt nu zelfs nog lekkerder dan de eerste keer!

      Beantwoorden
      • Linda zegt

        juni 28, 2018 om 10:28 am

        Hi Inge, klopt! Fijn om te horen dat het jullie zo goed gesmaakt heeft. Gr. Linda

        Beantwoorden
  35. Femke Schilders zegt

    september 28, 2018 om 8:19 am

    Om t wat milder v smaak te maken, voeg ik soms een scheutje kookroom toe. Anders vinden ze t hier wat te tomaterig smaken, te scherp. Vanavond komt een goede vriendin eten en ik ga dit dan al overdag maken, zodat ik niet zo lang in de keuken hoef als ze er is.

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      oktober 11, 2018 om 10:25 am

      Hmm, klinkt goed Femke. Gr. Linda

      Beantwoorden
  36. Tessa zegt

    november 26, 2018 om 3:16 pm

    Wat klinkt dit heerlijk! Vraagje: moet je de gram gepelde tomaten met sap en al in de pan gooien of alleen de tomaten zelf?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      december 4, 2018 om 6:59 am

      Hi, je mag het hele blik in de pan gooien.

      Beantwoorden
  37. Emma zegt

    november 14, 2019 om 11:36 am

    smaakt de saus erg anders na 1,5 uur of kan ik tijdens een kookworkshop met een half uur oven tijd ook een heerlijke saus maken?

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      november 18, 2019 om 1:25 pm

      Hi Emma, ik heb dit niet eerder uitgeprobeerd. Het idee is dat de saus stooft gedurende 1,5 uur. Ik vrees dus niet dat je hetzelfde effect krijgt.

      Beantwoorden
  38. ed zegt

    september 14, 2021 om 12:07 pm

    (bloos)
    is het 2 x 400 gram tomaten uit blik
    of 400 gr totaal
    mvg

    Beantwoorden
    • Linda zegt

      september 20, 2021 om 11:01 am

      Hi, het is inderdaad 2 blikken van 400 gram dus 800 gram totaal. Succes ermee. Het is echt zo’n lekker recept! Groeten, Linda

      Beantwoorden
  39. Jasmijn zegt

    december 22, 2021 om 9:12 pm

    Heerlijke spaghetti bolognese! Een van de beste pasta recepten die ik heb geproefd :)

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Zoeken

Volg lekker eten met Linda

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Twitter
Lekker eten met Linda – ava Welkom! Ik inspireer je graag met makkelijke en lekkere recepten. Met alledaagse ingrediënten draai je een heerlijke maaltijd in elkaar. Daarvoor hoef je geen uren in de keuken te staan. Op zaterdag staat er een weekmenu klaar. Kijk lekker rond en laat je inspireren. Ik wens je veel kookplezier. Liefs, Linda

Pizza van de bbq

pizza van de bbq

Weekmenu’s makkelijke recepten 257

Lekker eten met Linda - weekmenu

Asperge recepten

Lekker eten met Linda - asperges

Barbecue recepten

Barbecue-recepten

Recepten index

Lekker eten met Linda - receptenindex

Meest gelezen

  • Weekmenu wat eten we vandaag 257 Weekmenu makkelijke recepten 257
  • Pasta met tonijn Pasta met tonijn
  • Spaghetti bolognese van Jamie Oliver Spaghetti bolognese van Jamie Oliver
  • Groentepakketjes met feta van de bbq Groentepakketjes van de barbecue
  • Zelf burritos maken met kip Zelf burritos maken zonder pakje en zakje

Aanmelden nieuwsbrief

Bekijk het profiel van Lekker eten met Linda op Pinterest.

Aanbevolen door Linda

  • 9 x amuse in een glaasje. Ideaal om een dinertje mee te beginnen. Alle amuse recepten zijn makkelijk vooraf te bereiden. 9 x Amuse in een glaasje
  • Drie verschillende soorten thee tegen verkoudheid van een gember citroen thee, tijm honing thee en een bijzondere kurkuma kaneel thee. 3x thee tegen verkoudheid
  • Kip in een braadzak Kip in een braadzak
  • Een hartige taart met kip en Boursin, champignons, spekjes, pesto en cashewnoten. Deze quiche lust iedereen en ideaal voor een etentje. Hartige taart met kip en Boursin
  • vietnamese loempia's zelf maken Vietnamese loempia’s zelf maken

Copyright © 2022 · Lekkeretenmetlinda.nl