Weekmenu 50 makkelijke recepten

Yes, daar zijn we weer met het nieuwsteweekmenu. De kerst is pas over een week, dus in dit menu doen we nog even normaal. Ik heb voor jullie een lekkere curry gevonden met zoete aardappel, een spaghetti met broccoli en kip uit de slowcooker. De groente van de week zijn wortelen. De gekarameliseerde wortelen kun je ook serveren als bijgerecht voor kerst. En met de lamsrack met kruidenkorst kom je in feeststemming.

De komende week staat de blog nog helemaal in het teken van kerst. Mocht je alvast inspiratie zoeken, kijk dan even bij deze kerstrecepten. Daar zit hopelijk al iets voor je tussen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 50 makkelijke recepten

Maandag: gekarameliseerde wortelen

Zijn deze wortelen niet een plaatje? Ik hoef hier niet met gekookte wortelen aan te komen. Maar deze gekarameliseerde wortelen zijn altijd goed. Lekker met een stukje vis en een aardappeltje.

gekarameliseerde wortelen met honing

Dinsdag: kip met speculaaskruiden

Het stof is van de slowcooker geveegd. De combinatie van kip met speculaaskruiden is bijzonder en past perfect bij de herfst.

Kip met speculaaskruiden uit de slowcooker

Woensdag: zoete aardappel curry

Natuurlijk staat er ook een Oosters gerecht in het weekmenu. Deze zoete aardappel curry is een vernederlandste versie boordevol smaak.

Zoete aardappel curry

Donderdag: spaghetti met salami en broccoli

Elke week staat er een pasta gerecht bij ons op tafel. De smaak van de rode saus met stukjes salami, venkelzaad en broccoli past helemaal bij dit jaargetijde.

Spaghetti met salami en broccoli

Vrijdag: caprese hamburgers met pesto mayonaise

Tja en dan kom ik ineens met caprese hamburgers aanzetten, lekker zomers. Maar ik vind op vrijdag een burger zo fijn en deze smaken kunnen altijd wat mij betreft.

Caprese hamburgers met pesto mayonaise

Zaterdag: lamsrack met kruidenkorst

Hoe zit het met jouw kerststemming? Maak deze lamsrack met kruidenkorst en je zit er helemaal in. Dit is een goede generale repetitie voor kerst.

Lamsrack met kruidenkorst

Zondag: zelf olijventapenade maken

De komende tijd zal er regelmatig geborreld worden. Zelf een dip of smeersel maken is zo leuk en makkelijk. Probeer deze olijventapenade eens.

tapenade maken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.