Weekmenu makkelijke recepten 250

Weekmenu 250 staat klaar! Ongelofelijk dat er al zoveel eetplanningen online zijn gekomen. Elke week maak ik op vrijdag met veel plezier een nieuw afwisselend menu. Het leukste vind ik jullie reacties op zaterdag: dit recept komt van de week bij ons op tafel.

Wat eten we vandaag?

Het weekmenu zit boordevol Paas inspiratie. We starten rustig op met een noedel recept en een pasta met Mexicaanse smaken. Woensdag staat er een couscous salade op het menu. Vanaf donderdag zijn we in Paassferen met een risotto met zalm en asperges. Vrijdag kun je een zalm quiche maken en deze is ook zalig voor de paasbrunch. Zaterdag staan er gevulde eieren op het programma die je presenteert in een salade krans. We sluiten af met een te gekke mango kwarktaart. Deze taart wil je echt eens gemaakt hebben.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

fitchef eiwitrijke spitskool snijbonen schotel

Powered by

fitchef logo

Eetschema op maat

Ontvang elke week een nieuw menu met simpele recepten op basis van je macro + caloriebehoefte. Inclusief wekelijkse boodschappenlijst bij elk menu!

Weekmenu makkelijke recepten: 250

Maandag: noedels met prei en ei

Noedels zijn ideaal voor als een maaltijd snel op tafel “moet” staan. Terwijl de noedels wellen, bereid je de rest van de ingrediënten voor. Dit gerechtje staat in 10 minuten op tafel. Echt, kijk maar mee.

Vegetarisch wokgerecht van noedels met prei en ei.

Dinsdag: eenpans taco pasta

In dit recept komen de Mexicaanse en Italiaanse keuken samen. De pasta combineer je Mexicaanse kruiden, bonen en taco saus. Dat is weer eens iets anders.

Eenpans taco pasta

Woensdag: couscous spinazie salade

Deze makkelijke maaltijdsalade serveer je warm met gebakken spinazie, spekjes, couscous, appel, cranberries, spekjes en walnoten.

Couscous spinazie salade met appel, spekjes en cranberry

Donderdag: risotto uit de oven met asperges

De risotto zou met Pasen zeker niet misstaan. Je hoeft niet continue te roeren in deze risotto. Je schuift de pan gewoon de oven in. Het resultaat is een romige risotto vol lentesmaken.

Risotto uit de oven met groene asperges en gerookte zalm. #lente #pasen #spring #risotto

Vrijdag: zalm quiche

Deze zalm quiche maak je met warm gerookte zalm. De bereiding is echt eenvoudig, dat kun je zien in deze kookvideo. En de smaak? Om je vingers bij af te likken.

Zalm quiche

Zaterdag: gevulde eieren krans

Tijd voor de weekend recepten uit het weekmenu. Ben jij al uit je Paasmenu? Gevulde eieren horen er natuurlijk bij. Ik vond het leuk om de eitjes net even anders te presenteren in deze salade krans. Dit staat direct feestelijk op tafel.

Gevulde eieren krans

Zondag: kwarktaart met mango

Bij Pasen hoort taart toch? Wat dacht je van deze heerlijke romige kwarktaart met mango? De bereiding is echt eenvoudig, kijk maar mee.

Mango kwarktaart

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.