Weekmenu 38 makkelijke recepten

Helaas zit een Indian Summer er niet in dit jaar. Ik had nog zo gehoopt op een aantal mooie weken met een zonnetje en onverwachts buiten eten. De herfst is nu echt in aantocht en dat zie je terug in hetweekmenu. De eerste stamppot komt op tafel. Ook is de soep terug van weggeweest. Pasta is voor mij comfort food. Alleen kon ik niet kiezen, dus ik heb 6 heerlijke pasta’s van collega Kelly onder elkaar gezet. In het weekend zet je een warm ontbijt op tafel.

Ga je nog sporten van de week? Kijk dan even bij mijn 3 favoriete snacks voor na het sporten.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu #38 makkelijke recepten

Maandag: pompoen boerenkool stamppot

Een pompoen hoort bij de herfst. In plaats van aardappelen gebruik je deze oranje vriend om te stampen. De boerenkool wordt niet gekookt, maar geroerbakt waardoor de groente lekker knapperig blijft.

pompoen boerenkool stamppot

Dinsdag: pasta van Goodfoodlove

Natuurlijk hoort een pasta thuis in het weekmenu. Collega Kelly zette haar favoriete pasta recepten op een rijtje. Mijn advies: probeer de spinazie ricotta variant eens.

Fusilli met ricotta

Woensdag: wortel tomatensoep

De wortel en tomaten worden in de oven geroosterd dat zorgt voor een intensere smaak. Lekker met roggebrood voor als je een drukke dag hebt.

wortel tomatensoep

Donderdag: hele zalm met dukkah

Zalm is één van mijn favoriete vissoorten. Deze hele zalm met dukkah van Uit Paulines keuken is te gek!

hele zalm met dukkah

Vrijdag: 10 x pannenkoeken

Pannenkoeken horen helemaal bij een makkelijk vrijdagavond hap. Deze 10 pannenkoeken recepten zijn net even gezonder door een kleine aanpassing in de samenstelling.

gezonde pannenkoeken recepten

Zaterdag: 3 snacks voor na het sporten

Sporten, ik ben er gek op! En daarna is het verstandig om een voedzame snack te nemen. Bij deze mijn 3 favoriete:

3 snacks voor na het sporten

Zondag: appeltaart havermout uit de oven

Beter kun je de dag niet beginnen dan met een warm ontbijtje. En dit is een normaal havermout ontbijt uit de oven en daar kun je lekker van genieten.

appeltaart havermout uit de oven

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.