Weekmenu 41 makkelijke recepten

De komende week is het herfstvakantie bij ons. Ik heb dan ook een aantal makkelijke maaltijden uitgekozen voor het weekmenu. Het ene gerecht staat wat sneller op tafel dan het andere. De groente korma is echt een must make. De groente uit de oven is altijd lekker. Een boerenkool stamppot staat ook bij mij weer op het programma. Dit recept is met zoete aardappel. Het weekend ruikt het huis zalig naar kaas uienbroodjes en het zondagochtend ontbijt is voor de kinderen: een pannenkoeken gourmet.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu 41 makkelijke recepten

Maandag: groente korma met kokosrijst

Voor deze groente korma heb je wat meer ingrediënten nodig dan normaal. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de korma te maken en de rest achterwege te laten. Het is echt een heel fijn vegetarisch recept bomvol smaak.

Groentekorma Sam Stern

Dinsdag: toegedekte kabeljauw

De vis van deze week is kabeljauw. Maak er eens pakketjes van met groente en kruiden. Dit is zo gemaakt en staat feestelijk op je bord.

Hemels - toegedekte kabeljauw

Woensdag: 3 x groente uit de oven

Mijn paradepaardje is groente uit de oven. Minstens 1x per week maak ik groente op deze manier klaar.

geroosterde groente uit de oven

Donderdag: boerenkool stamppot met zoete aardappel

Meestal kook ik boerenkool. In dit recept wordt de groente geroerbakt. Daarbij maakt de zoete aardappel, pastinaak en zongedroogde tomaatjes deze stamppot net even anders.

boerenkool stamppot met zoete aardappel

Vrijdag: traybake met pompoen en kip

Op vrijdag is het hier rommelig met het sporten van de kids. Een traybake is dan ideaal. Het is niet meer dan een bakplaat vol stoppen met ingrediënten.

traybake met pompoen

Zaterdag: kaas uienbroodjes

Lekker voor de lunch of een kop soep. Dit zijn hartige havermoutbroodjes met kaas en ui. Hmmm.

kaas uien havermoutbroodjes

Zondag: pannenkoeken gourmet

Voor mijn kinderen is gourmetten feest. Haal het apparaat eens te voorschijn voor het ontbijt! Ja, je leest het goed en maak er een pannenkoeken festijn van.

Pannnekoeken gourmet

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.