Zal ik mezelf eens even voorstellen? Ik ben Kelly, ‘chefkok’ van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ik ben gek op eten & drinken en vind dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ik erg van koken houd behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot mijn grootste hobby’s en je mag mij wakker maken voor een goed glas wijn.
Een heerlijk bord verse pasta… Er zijn maar weinig dingen waar je me gelukkiger mee maakt dan dat. Mega gezond is het niet altijd, maar ik blijf erbij dat wanneer eten zelf is klaargemaakt met verse ingrediënten het altijd goed is.
Wat ik zo leuk vind aan pasta is dat je er ongelofelijk veel kanten mee op kunt. Ga je voor simpel met alleen wat olie en knoflook, of pak je uit en maak je er een goed gevulde ovenschotel mee? Pasta is super veelzijdig en er is voor iedereen wel een variant die in de smaak valt. Speciaal voor jullie heb ik mijn favoriete pastagerechten op een rijtje gezet.Welke lijkt jou het lekkerst?
Snelle pasta met salie, zontomaat en feta
Dit was een van de eerste recepten die op Goodfoodlove verscheen, ik leerde het toentertijd van een collega. Het is echt ontzettend makkelijk en zo klaar, maar super smaakvol! Lekker om hier een frisse salade bij te eten.
Fusilli met spinazie-ricotta saus
Wanneer ik in Italië ben neem ik altijd pasta mee naar huis. Er zijn daar zo veel soorten! Grote pasta is de laatste tijd favoriet, dat staat zo leuk. Dit gerecht is door de combinatie van smaken heel erg lekker en ‘vol’.
Homemade spaghetti met gehaktballetjes
Naar aanleiding van Lady & de Vagebond wilde ik deze pasta altijd al eens maken. Het is even wat werk, maar man-oh-man, wat is dit lekker zeg! Absoluut elke minuut in de keuken waard.
Romige speltpasta met paprika en gamba’s
Dit is ook zo’n topper en het bewijs dat pasta dus ook gezond kan zijn, De pasta is gemaakt van spelt en de saus is zo romig door het gebruik van avocado. Dit recept is al door verschillende bloggers overgenomen en iedereen is het er unaniem over eens: dit is heerlijk!
Pittige pasta met tomaat & ansjovis
Een beetje pit in een gerecht vind ik heel erg lekker. Het leuke van dit recept is dat de pasta zelf pittig is, en een mooie balans vormt met de frisse tomaat en de zoute ansjovis.
Grote pastaschelpen gevuld met spinazie en ricotta
Wat zijn ze leuk, deze grote schelpen! Ze zijn perfect geschikt om te vullen en er vervolgens een heerlijke ovenschotel mee te maken. De combinatie spinazie-ricotta is altijd een winner.