Weekmenu 189 makkelijke recepten

Het eerste weekmenu van 2021 is een feit. De eetplanning zit boordevol gezonde recepten met lekker veel groenten. Zo heb ik een verrassend recept met spitskool voor je. Vul je vriezer met chili con carne en bekijk welke recepten ik kook uit de voorraadkast. Vrijdag maak je frieten van groente en het weekend maak je zelf granola. Klinkt lekker toch?

Ik hoop dat je trouwens een fijne jaarwisseling hebt gehad. Wij hebben goede vrienden over de vloer gehad. Het gourmetstel heeft overuren gemaakt en we hebben heel veel spelletjes gedaan. Al met al een hele gezellige avond. Op naar een mooi en gezond 2021 waarin we weer terug kunnen naar ons oude leventje.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu 189 makkelijke recepten

Maandag: spitskool stamppot met cashewnoten

Spitskool is super veelzijdig en in deze stamppot (roer)bak je de groente. De kool combineert geweldig met kerrie, koriander en soja. Bij deze spitskool stamppot wordt geen vlees maar cashewnoten geserveerd.

Een spitskool stamppot met cashewnoten. Een vegetarische stamppot met een oosterse twist door het gebruik van kerrie, koriander en sojasaus.

Dinsdag: chili con carne

Dit recept van mijn grote kookheld Jamie Oliver kan ik met mijn ogen dicht maken. Het is een super smakelijk recept. Daarbij kook je 1x en kun je er 2x van eten.

Chili con carne van Jamie Oliver

Woensdag: koken uit de voorraadkast

Met een aantal goede basis producten op voorraad kun je altijd makkelijke maaltijden op tafel toveren. Kijk maar eens wat ik dan zoal maak.

Kikkererwten curry

Donderdag: nasi maken

Deze nasi goreng maak je met kruiden uit de voorraad. Het is zo fijn recept en al zo vaak door jullie gemaakt.

zelf nasi goreng maken

Vrijdag: courgette frieten met kipburgers

Op zoek naar iets anders dan pizza of patat op vrijdag? Maak dan deze courgette frieten met korstje van onder andere Parmezaanse kaas en serveer er kipburgers bij.

Courgette frieten met kipburgers

Zaterdag: noten granola met banaan

Zet dit weekend de noten granola met banaan op de planning, zo kun je deze week elke ochtend starten met een gezond ontbijtje.

Noten granola met banaan

Zondag: appelkoeken van havermout

Heb je zin in een gezond tussendoortje? Dan zijn deze appelkoeken van havermout iets voor jou.

Appelkoeken met havermout

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 189 makkelijke recepten voor het avondeten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.