Weekmenu makkelijke recepten 211

Eenweekmenu om buiten in de tuin of op het balkon van te genieten. Met dit warme weer hoef je niet te lang in de keuken te staan en toch optimaal te genieten van lekker eten. Op het eet programma een eenpans gerecht, bloemkool maar dan anders en gevulde pita broodjes. Jullie zullen mij dankbaar zijn voor de salade met geitenkaas in bladerdeeg. Dit is een top recept van een vriendin van mij.

De afgelopen weken ben ik druk geweest met barbecueën. Wat is daar nou zo bijzonder aan? Voor het eerst heb ik de bbq zelf bediend. Het resultaat is deze heerlijke Griekse bbq met een feta burger, tzatziki en salade. Op zoek naar nog meer recepten voor de bbq? Bekijk hier de verzameling barbecue recepten. Het weekend ontbijt je met taart en er staan picknick recepten voor je klaar.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu makkelijke recepten: 211

Maandag: eenpans spaghetti met courgette

Alle ingrediënten mogen in 1 pan en binnen 20 minuten zit je aan tafel. Ideaal voor tijdens de drukke avondspits thuis.

eenpans spaghetti met courgette

Dinsdag: 5x bloemkool recepten, maar dan anders

Bloemkool is een veelzijdige groente en op meerdere manieren klaar te maken. Persoonlijk houd ik niet van gekookte bloemkool, dus dit zijn 5 bloemkool recepten die net even anders zijn.

bloemkool recepten

Woensdag: salade met geitenkaas in bladerdeeg pakketjes

Deze geitenkaas in bladerdeeg pakketjes zijn echt goddelijk. Daarnaast maak je een eenvoudige salade met aspergetips, uitgebakken spek en een lekkere dressing.

Salade met geitenkaas in bladerdeeg

Donderdag: 9 x gevulde pita broodjes

In dit overzicht het ik de lekkerste recepten met pita broodjes verzameld. Wat dacht je van een pita gevuld met pulled chicken of een lekkere vegetarisch gevuld broodje met feta en gegrilde groente?

Gevulde pita broodjes

Vrijdag: Griekse hamburger met bijgerechten

Heb je het vakantiegevoel al te pakken? Ik neem je mee naar Griekenland met deze barbecue met 3 Griekse recepten: hamburger met feta, tzatziki en een Griekse salade.

Griekse hamburger met feta

Zaterdag: havermout ontbijt taartjes

Deze havermout taartjes lust ik elke dag wel als ontbijt. Het is eigenlijk een grote havermout banaankoek met kwark en vers fruit.

Havermout ontbijttaartjes met aardbeien

Zondag: picknick recepten

Langzaam voelt het goed om er meer op uit trekken. In dit blog geef ik je suggesties voor picknick recepten voor onderweg naar vakantie. Deze recepten smaken ook heerlijk in het park of op het strand dus doe er je voordeel mee.

Picknick recepten

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren deze makkelijke recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu recepten voor het avondeten 211

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.