Weekmenu 158 makkelijke recepten

Hebben jullie het weekmenu vorige week gemist? Sorry! Ik had een paar deadlines en ben druk bezig met mijn nieuwe E-bookje. Daardoor het lukte niet om een nieuw weekmenu te maken. Deze week staat er een kakelverse eetplanning op jullie te wachten.

Bijna was een nieuw weekmenu deze week ook niet gelukt. Op dit moment (zaterdagochtend 7:00 uur) typ ik eetplanning alsnog uit. Deze week ben ik lekker bezig geweest. Zo had ik donderdag mijn eerste kookdag weer met Lucie. Wat was het fijn om op afstand weer met elkaar te kunnen werken. We hebben maar liefst 10 recepten op de foto gezet! Het voordeel na zo’n kookdag is dat er voor een paar dagen eten in huis is en er niet gekookt hoeft te worden, ideaal!

Voor deze week heb ik een paar lekkere zomerse maaltijden klaargezet. De eerste dagen van de week is het immers nog prachtig weer. Maak dan eens de Griekse pasta salade of schuif een visje met groente de oven in. Vrijdag is het feest met één van de aller lekkerste plaattaarten ooit. Het weekend staat in het teken van chocolade met een super lekker ontbijt en de makkelijkste taart ooit. Geniet lekker van het Pinksterweekend!

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu 158 makkelijke recepten

Maandag: rijst met geroosterde bloemkool

We beginnen de week altijd vega. Nu kan ik mij voorstellen dat je 2e Pinksterdag lekker in de tuin aan het barbecueën bent. Dan zou ik maandag en dinsdag gewoon omruilen 🙂

Begin de week met een vegetarisch recept: rijst met geroosterde bloemkool en kikkererwten. Kijk snel hoe je deze makkelijke maaltijd maakt.

Dinsdag: Griekse pasta salade

Voor deze maaltijdsalade heb ik twee recepten gebruikt. Wie kent een Griekse salade nu niet? Hier voeg je Griekse gemarineerde kipstukjes en pasta aan toe en klaar is je makkelijke maaltijd.

Griekse kip pasta salade

Woensdag: witvis met mosterdsaus

Het vis recept van de week is een witvisje in mosterdsaus. Lekker met gebakken aardappeltjes erbij.

witvis filet met mosterdsaus

Donderdag: gehaktballetjes met verse kruiden

Met dit recept voor gehaktballetjes heb je verse kruiden nodig. Hierdoor hoop ik eigenlijk dat je een paar plantjes bij het tuincentrum haalt en in de tuin of het balkon zet. Je zult er namelijk de hele zomer plezier van hebben.

gehaktballetjes met verse kruiden

Vrijdag: plaattaart met ei en groene asperges

Op vrijdag is het altijd feest hier in huis en eten we iets lekkers en makkelijk. Deze plaattaart is net zo lekker als hij eruit ziet. Echt een dikke vette aanrader.

Plaattaart met ei en asperges

Zaterdag: chocolade wentelteefjes

Dit weekend zit ik in een chocolade fase. De zaterdag beginnen we met heerlijke wentelteefjes.

chocolade wentelteefjes

Zondag: chocoladetaart met aardbeien

Oh kijk deze chocoladetaart toch eens? Ik kan echt niet bakken, maar deze taart lukt dus wel. We hebben hier zo enorm van gesmuld.

Chocoldetaart met aardbeien

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 158 makkelijke recepten voor het avondeten, geschikt voor het hele gezin. Deze week op de eetplanning vis uit de oven, een plaattaart met ei, gehaktballetjes, rijst met bloemkool en een Griekse maaltijdsalade.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.