Weekmenu 103 – makkelijke recepten

Yeah we zijn verhuisd! Wat een week hebben we achter de rug. Ik heb de hele week niet achter mijn pc gezeten. Nu vrijdagmiddag is mijn bureau in elkaar gezet en ik zit beduusd met een wijntje terug te kijken op afgelopen week. Ik zit even onwijs te genieten, ook al zit ik tussen de campingspullen, dakpannen, slee, dozen en koffers. Dit weekend gaan we flink aan de slag met kasten en stellingen in elkaar zetten, zodat het ons eigen plekje wordt.

Deze week hebben de kinderen vakantie. Eigenlijk zouden we gaan skiën, maar dat hebben we geannuleerd. We gebruiken deze week om ons te settelen, (bij) slapen en tot rust komen. Het weekmenu bestaat dan ook uit heerlijke makkelijke maaltijden. Van een goed gevulde soep, een traybake, zalig vis recept tot pizza. Echt een top weekmenu.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 103 makkelijke recepten

Maandag: spaghetti met champignonsaus

De structuur en smaak van champignons lijken een beetje op vlees. Deze groente heb ik vermalen waardoor het net is alsof er “gehakt” in de pastasaus zit. Een perfecte vega maaltijd voor de maandag.

Spaghetti met champignonsaus

Dinsdag: tortellini soep met spinazie en worst

Het is bij ons vakantie en er zal zeker een pannetje soep staan pruttelen in de nieuwe keuken. De kids waren dol op deze tortellini soep van een paar weken geleden. Ik heb de soep al twee keer gemaakt en komende week voor een derde keer.

Low-budget gerechten is een nieuwe categorie op de blog. Dit goedkope recept van tortellini soep met spinazie en worst past hier perfect bij. Een flink gevulde maaltijdsoep.

Woensdag: traybake met bloemkool, krieltjes en worst

Ik houd van makkelijke maaltijden, maar wel zelfgemaakt. Voor een traybake gooi je alle ingrediënten op een bakplaat. Ideaal en lekker.

Traybake met bloemkool, krieltjes en worst

Donderdag: hele gestoomde vis

Natuurlijk staat er ook een zalig vis recept op het programma. Deze gestoomde vis staat binnen no-time en met weinig ingrediënten op tafel. Mijn kids vonden de saus erbij te gek.

De gestoomde hele vis is een typisch Chinees recept voor het Chinees Nieuwjaar. Het is een lekker licht en makkelijk recept bomvol smaak.

Vrijdag: plaatpizza met 4 toppings

Pizza vrijdag! Deze pizza is ideaal om te delen met elkaar. Bij een kant en klare pizza kun je nooit tegelijk met elkaar eten. Bij mij willen ze namelijk allemaal een andere smaak… Met een plaatpizza met 4 toppings houd je iedereen te vriend.

Plaatpizza met vier toppings

Zaterdag: omelet uit de oven met tomaat

Vroeger aten wij op zaterdagmiddag vaak gebakken tomaat met ui en ei. Echt zalig. Dit lunchrecept heeft dezelfde smaken in zich, maar dan uit de oven.

Omelet uit de oven met tomaat en ei

Zondag: appelcrumble

Wie lust er nu geen crumble? Met deze appelcrumble met kwark heb je een fantastische start van de dag. Geniet ervan!

Appelcrumble met kwark

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Weekmenu’s bewaren op Pinterest?

Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Weekmenu 103 met een vis recept, comfort food uit de oven, plaatpizza en een heerlijke zelfgemaakte vegetarische pastasaus.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.