Het is tijd voor een nieuwweekmenu. Deze week heb ik een aantal herfstachtige recepten voor je verzameld. Zo staat er een lasagne uit de pan klaar en een heerlijk Surinaams recept met kip en bonen. Het vis recept van de week is kabeljauw voor in een pastasaus. Dat is weer eens iets anders en super smakelijk. Voor het weekend heb ik een zalig bak recept voor jullie klaargezet. De appel kruimel plaatcake wil je een keer maken.
Weet jij al wat je wilt eten deze week? Ik moet mijn lijstje nog even maken. Ik ben nog niet verder gekomen dan dit weekend. We zetten wij de Basterd (bqq) weer aan en gaan heerlijk aan de slag met bavette en andere producten van de Lindenhoff, die we besteld hebben. Dit is het foodWalhalla voor elke foodie. Vanwege Corona gaan we nu niet naar de Marché, maar laten we de producten thuis bezorgen. Naast barbecueën staat ook zelf limoncello maken met Sorrento citroenen op de planning. Zondag is onze besteldag en waarschijnlijk proberen we rijst tafel van Ron Gastro bar. Nu al zin in.
Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda
Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.
Weekmenu 180 makkelijke recepten
Maandag: vegetarische lasagne uit de pan
Deze vega lasagne uit de pan is en makkelijk en snel om te maken. Voor deze lasagne heb je geen oven nodig, want de verse lasagne bladen worden direct in de saus gegaard, handig toch? Verder zit er veel groente in dit gerecht, dus een lekkere gezonde start van de week.
Dinsdag: pasta met kabeljauw
Maak eens een andere pastasaus door kabeljauw toe te voegen aan de tomatensaus. Met een handjevol andere ingrediënten maak je een heerlijk Italiaans recept.
Woensdag: Surinaamse bruine bonen met kip
Van Italië reizen we af naar Suriname. Dit recept bevat twee soorten groente en daar houd ik van.
Donderdag: bloemkool puree
Voor als je variatie zoekt op de aardappel – groente – vlees maaltijden, kan ik je deze bloemkool puree van harte aanbevelen. Persoonlijk ben ik niet zo dol op gekookte bloemkool, maar voor deze puree maak ik graag een uitzondering.
Vrijdag: pita pulled chicken
Het is weer vrijdag en dan eten we een makkelijke hap. De pulled chicken maak je door kip te koken in bouillon. Lekker voor tussen een pitabroodje.
Zaterdag: geitenkaas dip met pistache
Wat ziet dit er lekker he. Dit is een geitenkaas dip die je op smaak brengt met pistache nootjes, munt en honing. Echt een goddelijk lekkere combinatie.
Zondag: appel kruimel plaatcake
Zondag is bakdag! Zet de oven vast aan en maak deze zalige appel kruimel plaatcake. De cake is luchtig door de yoghurt en fris door de citroenrasp met een knapperige kruimellaag on top.
Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.
Weekmenu’s bewaren op Pinterest?
Behoren de recepten uit dit weekmenu tot jouw favorieten? Bewaar dit bord dan op één van je Pinterest borden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.