Weekmenu 48 makkelijke recepten

Vandaag houd ik het wederom kort. Waarschijnlijk vier je Sinterklaas dit weekend, dus even geen tijd voor lange teksten. Ben je trouwens eenweekmenu fan? Kijk dan nog even bij de winactie waarbij ik3 Eetkalenders van Francesca Kookt weggeef. Het menu deze week zit in ieder geval nog vol Sint inspiratie. Vervolgens gaan we weer normaal doen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 48 makkelijke recepten

Maandag: spaghetti met champignons

Een dagje zonder vlees is geen probleem met deze spaghetti. Door de champignons te malen, krijgt het de structuur van gehakt.

Spaghetti met champignonsaus

Dinsdag: lekkerste sint recepten

Yes, staat in het teken van Sinterklaas. Natuurlijk hoort hier een zelfgemaakte snack bij. Dit is een overzicht van de lekkerste sinterklaas recepten zowel zoet als hartig.

sinterklaas recepten

Woensdag: wortel recepten

Tja, wat doe je met al die wortelen en winterpenen die over zijn? Weggooien is natuurlijk zonde. Je kunt nog zoveel lekkers mee maken.

Wortel recepten

Donderdag: witvis filet met mosterdsaus

De vis van deze week is een stukje witvis filet. De vis gaar je in de oven met een mosterdsaus. Het kan niet mislukken en ondertussen maak je de groente en aardappelen klaar.

witvis filet met mosterdsaus

Vrijdag: bloemkool curry wraps

Bij dit vegetarische recept wordt debloemkool met hot curry gekruid en opgerold in een wrap met spinazie en hummus. Debloemkool curry wraps zijn zo weer eens iets anders, dan een tortilla wrap op Mexicaanse wijze.

bloemkool curry wraps

Zaterdag: zoete aardappel bowl met zwarte bonen

Een plaatje om te zien en een feestje voor je smaak pupillen. Deze zoete aardappel bowl met zwarte bonen en chili dressing is een hele fijne lunch. En als je wilt kook je er een kopje rijst bij, zodat het een avondmaaltijd wordt.

zoete aardappel bowl met zwarte bonen

Zondag: muesli repen

Dit zijn makkelijke en snelle zelfgemaakte mueslirepen waarbij je zelf de ingrediënten kunt bepalen.

zelf mueslirepen maken

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.