Weekmenu 88 – makkelijke recepten

De herfstvakantie is hier begonnen. Ik kan mij nu al verheugen op net even een uurtje langer op bed liggen elke ochtend. Enne, ik heb nog super goed nieuws: ons huis is verkocht!!! In één dag hebben we 28 kijkers gehad en de volgende dag was het rond. We hebben de nieuwe bewoners zelfs al ontmoet. Het voelt zo goed dat dit jonge stel het stokje van ons gaat overnemen.

Mijn concentratie was de afgelopen weken ver beneden pijl, terwijl ik nog voor 20 blogs foto’s en recepten klaar heb liggen. Op een of andere manier lukte het mij niet om mijn verhalen op papier te krijgen. Lucy en ik hebben donderdag weer 9 recepten op de foto gezet, dus aan content geen gebrek. Nu nog even de tijd (lees ruimte in mijn hoofd) vinden om alles uit te werken. Ik heb zulke leuke recepten voor jullie klaarstaan en afgelopen donderdag ben ik zelfs behoorlijk out of my comfort zone gegaan met een cheesecake en pudding. Het was zo tof om eens wat anders te maken. Na de vakantie ga ik weer volle bak aan de slag. Gelukkig staat de blog vol met zo’n 900 recepten dus er zit vast iets voor je tussen.

Voor dit weekmenu heb ik mij laten inspireren door de herfst. Volgens mij gaat dit seizoen er nu echt aankomen.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 88 makkelijke recepten

Maandag: bieten stamppot met geitenkaas en walnoot

Een stamppot om de werkweek mee te beginnen vind ik een fijne start. Dit is meer een stamppot recept nieuwe stijl. Voor de groente heb ik voor bietjes gekozen met een vegetarische topping met geitenkaas en walnoot.

Bieten stamppot met geitenkaas en walnoot

Dinsdag: pasta met kabeljauw

Kies je ook meestal voor vlees (gehakt) in een pastasaus? Op een of andere manier kies ik niet zo vaak voor vis. Als ik dit wel doe, kom ik niet verder dan blikjes tonijn. Dit experimentje met kabeljauw is goed geslaagd. Je kunt natuurlijk ook een andere witvis kiezen of een variant uit de diepvries.

Pasta met kabeljauw en olijven

Woensdag: Thaise rode curry met kip

Misschien ga ik de categorie “zelf maken” nieuw leven in blazen. In dit blog maak ik zelf een rode curry pasta. Yum!

Thaise rode curry

Donderdag: zelf Wienerschnitzel maken

Voor bij een aardappel groente vlees maaltijd heb ik toch een lekker ideetje. Bij mij thuis zijn ze gek op vlees met een korstje. Deze Wienerschnitzels gaan erin als zoete koek.

zelf wienerschnitzels maken

Vrijdag: omelet wrap met zalm

De omelet wrap met zalm heb ik ooit als lunch op de blog gezet. Wat mij betreft is dit ook een fijne verwennerij voor op de vrijdagavond. Na ons borrelmomentje met een hapje en drankje heb ik meestal geen grote trek meer. Dit hapje is dan precies waar ik zin in heb.

omelet wrap met zalm

Zaterdag: pompoenspread met pecannoten

Als je gek bent op pompoen, dan raad ik je aan om dit eens uit te proberen. De smaak van pompoen combineert te gek met de pecannoten. Het resultaat is een zoete spread voor op brood of bij de borrel.

pompoen spread

 

Zondag: cloud bread taart

In het weekend schuif ik mijn kommetje havermout even aan de kant. We pakken uit met een cloud bread, dat zijn een soort wolkenbroodjes met eieren, roomkaas en bakpoeder. Je stapelt ze op elkaar met ertussen fruit en yoghurt.

cloud bread taart

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.